“Arak” Dizisinin Afişi Yayınlandı: İlker Kaleli ve Öykü Karayel Başrollerde

"Arak" Dizisinin Afişi Yayınlandı: İlker Kaleli ve Öykü Karayel Başrollerde

“Arak”, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekici bir yapım olmaya aday. İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrollerde olduğu bu dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor.

“Arak” Dizisinin Afişi Yayınlandı: İlker Kaleli ve Öykü Karayel Başrollerde

Show TV’nin yeni dizisi “Arak”, Most Production yapımı ve Murat Can Oğuz’un yapımcılığında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin afişi, başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yer aldığı etkileyici bir görselle tanıtıldı ve sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Dizinin Konusu ve Başrol Karakterler

“Arak”, babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ve yolları tesadüfen kesişen Zeynep (Öykü Karayel) karakterlerinin hikayesini anlatıyor. Bu iki karakterin etrafında gelişen olaylar, izleyicilere heyecan dolu anlar vaat ediyor.

Yönetmen ve Senaryo Ekibi

Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Senaryosu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay tarafından kaleme alınmış. “Arak”ın güçlü hikayesi ve başarılı yönetmeni, dizinin merakla beklenmesine neden oluyor.

Oyuncu Kadrosu ve Beklentiler

Dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi değerli isimler yer alıyor. Bu güçlü kadro, “Arak”ın yakında Show TV’de başlayacak olmasını daha da heyecan verici kılıyor.

Exit mobile version