Aras Bulut İyinemli Gaddar dizisiyle mi dönüyor? Çukur ekibinden Gaddar geliyor!

Aras Bulut İyinemli Gaddar dizisiyle mi dönüyor? Çukur ekibinden Gaddar geliyor!

Aras Bulut İyinemli Gaddar dizisiyle mi dönüyor? Çukur ekibinden Gaddar geliyor! Aras Bulut İynemli’nin ekrana dönmesiyle ilgili gelişmeler hakkında kulislerde çıkan haberler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ay Yapım ile yeniden anlaştığı söylentileriyle gündeme gelen İynemli’nin hangi dizide rol alacağı merak konusu oldu. Bu özel haberde, Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisi ve projeye dahil olacak diğer oyuncular hakkında detaylar paylaşılıyor.

Aras Bulut İynemli, Disney+’ın Atatürk dizisinde başarılı bir performans sergiledikten sonra yeni projeler için hazırlıklara başladı. Kendisiyle ilgili çıkan haberler arasında Ay Yapım ile yeniden anlaştığına dair iddialar da yer aldı. İynemli’nin yeni sezon için Ay Yapım ile anlaştığı ve Çukur benzeri bir senaryo ile ekrana döneceği konuşuluyor.

Aras Bulut İyinemli ve Gaddar dizisi

Gelen bilgilere göre, Ay Yapım, İynemli ile anlaşmasının ardından birçok eski projesinde yer almış oyuncularla görüşmelere başladı. İynemli’nin Çukur dizisindeki abisini canlandıran Necip Memili ile görüşüldüğü iddia edildi. Memili’nin, Yüz Yıllık Mucize dizisinin final yapacak olmasıyla birlikte yeni projede yer alma ihtimali yüksek görünüyor.

Ayrıca İynemli’nin yeni dizisi olan Gaddar’da abilerinin de yer alacağı ve bu karakterler için Erkan Kolçak Köstendil, Erkan Petekkaya, Mehmet Günsür gibi isimlerle görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor. Dizide aile babasını canlandıracak birkaç isim üzerinde düşünüldüğü ve bu isimlerden birinin Haluk Bilginer olduğu da kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor. Ayrıca Çukur dizisinde yer alan bazı sevilen oyuncuların da Gaddar dizisinde rol alabileceği söylentiler arasında yer alıyor.

Dizi Eylül’de mi yayında olacak?

Gaddar dizisinin yönetmenliğini Çukur dizisinden tanıdığımız Sinan Öztürk üstlenecek. Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran isimleriyle yapılan görüşmelerin de bu projede yer alacaklarına dair sinyaller verdiği belirtiliyor. Diziye dair tüm detaylar henüz netleşmemiş olsa da, projenin Fox TV’de yayınlanması bekleniyor.

Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisi Gaddar’ın Eylül ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşması tahmin ediliyor. Ancak, resmi bir açıklama yapılmadan bu bilgilerin kesin olduğunu söylemek mümkün değildir.

Exit mobile version