Arka Sokaklar’ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş setlere döndü!

Arka Sokaklar’ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş  setlere döndü! Arka Sokaklar’ dizisinin Murat komiseri Uğur Pektaş, uzun süre sonra TRT Dijital’in “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” projesinde “Ömer Muhtar” rolüne hayat verdi.

Arka Sokaklar’ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş setlere döndü!

Şafak Bal ve Oğuz Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizide 1918’li yıllar anlatılıyor. Dizide Mert Carim “Yakup Cemil”, Kenan Çoban “Ahmet Şenusi”, Ali Ersan Duru “Kuşçubaşı Eşref”, Asir Gündoğdu “Hasan Çavuş”, Baran Akbulut “Enver Paşa”, Hüseyin Baylan “Şeyh Zekeriya”, Emre Törün “Albay Neşet”, Öykü Çelik “Leyla” rollerine hayat veriyor.

Arka Sokaklar'ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş setlere döndü!

Kurgu yönetmenliğini sektörün başarılı ismi Engin Öztürk’ün yaptığı dizide Baki Çiftçi “Mustafa Kemal”i, Sera Tokdemir “Matmazel Chloe”yi, Münircan Cindoruk “Fethi”yi, Mehmet Emin Kadıhan “Süleyman Askeri”yi, Ersin Olgaç “Yüzbaşı Sabri”yi, Oben Onur “Nuri”yi, Sefa Zengin “Şeyh Danyal”ı, Abdül Süsler “Yüzbaşı Giovanni”yi, Şahverdi Ali Eren “Şeyh Asıf”ı, Kamil Güler “Faravelli”yi, Soner Türker “Montero”yu ve Selahattin Bel “Aubry”yi oynuyor.

Uğur Pektaş kimdir?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü’nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.

Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Uğur Pektaş’ın Hac organizasyonu yapan şirketi de vardır. Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşanmıştır. Daha sonra tekrar birliktelik yaşamaya başlayan çift 2017’de ayrıldı. Maneviyata yönelen ikili kendi iç dünyalarına çekilme kararı aldıkları için ekrana ara verdi.

Filmleri ve dizileri :

2005 – Düşler ve Gerçekler
2006 – Kuşdili
2006 – 2014 – Arka Sokaklar

Uğur Pektaş’ın instagram hesabı için tıklayın…

Exit mobile version