Arzum Onan’ın oğlu Can Aslantuğ Kızıl Goncalar dizisinde

Arzum Onan'ın oğlu Can Aslantuğ Kızıl Goncalar dizisinde

Arzum Onan’ın oğlu Can Aslantuğ Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. İşte merakla beklenen dizi hakkında güncel bilgiler.

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu “Kızıl Goncalar” Dizisinde

“Kızıl Goncalar” dizisi, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gold Film imzalı bu yeni projede, Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın oğlu Can Aslantuğ da yer alacak. Genç oyuncu, dizide “Can” isimli bir karakteri canlandıracak ve hikâyede doktor Levent’in (Özcan Deniz tarafından canlandırılan) kızı Mira’nın (Esma Yılmaz tarafından canlandırılan) okul arkadaşı olarak karşımıza çıkacak.

Dizi Hakkında Kısa Bilgiler

Dizinin geçtiğimiz cumartesi günü sete çıktığı ve Aralık ayında FOX’ta yayınlanması planlandığı bilgisi veriliyor. İlk çekilen sahnelerin izleyenleri etkilediği ifade ediliyor. Dizinin kadrosu, başarılı ve tanınmış isimlerden oluşuyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Şerif Erol, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Sitare Akbaş, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Tuğrul Tülek, Asiye Dinçsoy, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Yakup Turgut ve Hamdi Alkan gibi isimler de dizide rol alıyor.

Dizinin Beklenen Etkisi

“Kızıl Goncalar”, iddialı konusuyla dikkat çekiyor ve tartışma yaratacak bir hikâyeye sahip olması bekleniyor. Dizinin, hem dramatik yapısıyla hem de güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanması hedefleniyor.

Exit mobile version