“Aşk Filmi”nin Afişi Yayınlandı: Cemre Baysel ve İlhan Şen Başrollerde

"Aşk Filmi"nin Afişi Yayınlandı: Cemre Baysel ve İlhan Şen Başrollerde

İlhan Şen ve Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı “Aşk Filmi”, fırtınalı bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyor. 13 Kasım 2023 tarihli haberde, Deniz Denizciler tarafından yazılıp yönetilen filmin çekimlerinin 10 hafta sürdüğü belirtiliyor. Film, 1 Aralık’ta vizyona girecek.

Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

“Aşk Filmi”, eğlence hayatı tutkunu olan Yaz (Cemre Baysel) ile deneme çekimine gittiği filmin yönetmeni Uzay’ın (İlhan Şen) aşk hikayesini konu alıyor. Filmde, Erkan Petekkaya ve Onur Büyüktopçu gibi isimler de yer alıyor. Ertekin Medya – Central Roof Production’ın yapımcılığını üstlendiği bu romantik-drama türündeki film, seyircileri etkileyici bir hikayeyle buluşturacak.

Filmin Müzikleri ve Dağıtımı

Sezen Aksu, Nilüfer, Müslüm Gürses ve Tan’ın şarkılarına yer verilen filmde, müzikler Yıldıray Gürgen tarafından yapılmış. 125 dakikalık filmi CGV Mars dağıtacak. Filmde, Cemre Baysel ve İlhan Şen dışında, Onur Büyüktopçu, Erkan Petekkaya, Hande Katipoğlu, İrem Yüksel, Melissa Dilber, Deren Talu, Yusuf Baymaz, İlayda Uzun Sarıkaya ve Vahid Berke Ertekin gibi isimler rol alıyor.

Bu haber, “Aşk Filmi”nin afişinin yayınlanması ve filmin detayları hakkında bilgi vererek, film meraklıları için heyecan verici gelişmeler sunmaktadır.

Exit mobile version