Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i belli oldu!

Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i belli oldu! Hazal Kaya “Bihter” adıyla sinemaya aktarılacak olan “Aşk-ı Memnu” eserinin yeni Nihal’in çok merak ettiğini açıklamıştı. Filmin yeni Nihal’i için genç kuşağın en yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir’le imza aşamasında olunduğu öğrenildi.

Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i belli oldu!

Hazal Kaya, aile dostu Ceyda Düvenci’nin BBO Yapım imzalı “Bambaşka Sohbetler” programına konuk olmuş ve “Bihter” adıyla yeniden çekilecek olan “Aşk-ı Memnu” filmini ve yeni Nihal’i kimin canlandıracağını çok merak ettiğini açıklamıştı.

Filmin yeni Nihal’i için genç kuşağın en yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir’le imza aşamasında olunduğu öğrenildi. TAFF Pictures imzalı filmde “Bihter”i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Behlül başta olmak üzere diğer roller için görüşmeler sürüyor.

Helin Kandemir kimdir?

Aşk-ı Memnu'nun yeni Nihal'i belli oldu!

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Orta öğretim eğitimine devam etmektedir. Icon Talent ile çalışmaktadır. Kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında ‘Ötesiz İnsanlar’ adlı dizi ile geçen Helin Kandemir, dizide Pelin Akıncı karakterini canlandırdı. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin reklam filmlerinde de yer alan genç oyuncu, sonrasında İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi pek çok yapımda da yer almıştır. İkizler burcu özelliklerini taşıyan Helin Kandemir, 1.53 boyunda ve 40 kilogram ağırlığındadır.

Helin Kandemir’in rol aldığı bazı diziler ve filmler:

2021 – Kağıt Ev (Cemre Fırtına) (TV Dizisi)

2020 – Doğduğun Ev Kaderindir (Kibrit) (TV Dizisi)

2020 – Azizler (Cansu) (Sinema Filmi)

2019 – Kız Kardeşler (Havva) (Sinema Filmi)

2018 – Hakan: Muhafız (Ceylan) (İnternet Dizisi)

2018 – Bir Litre Gözyaşı (Elif Yürekli) (TV Dizisi)

Helin Kandemir’in instagram hesabı için tıklayın…

Exit mobile version