“Aşk Mevsimi” Filmi: Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu Başrollerde!

"Aşk Mevsimi" Filmi: Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu Başrollerde!

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yeni filmi için geri sayım başladı. Sugarworkz yapım şirketinin imzasını taşıyan ve yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu “Aşk Mevsimi” filmi, 09 Şubat 2024’te beyaz perdeyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in ortaklaşa yazdığı bu film, romantik sinema severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yanı sıra Fırat Tanış ve Duygu Sarışın gibi isimlerin başrolde olduğu filmde, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Film Çekimleri Yaklaşıyor

İstanbul ve Bozcaada’da gerçekleştirilecek olan çekimlere çok az bir süre kaldı. Prova sürecinde bir araya gelen ekip, film atmosferini ilk kez birlikte deneyimledi ve bu süreçten oldukça keyifli anılarla ayrıldı.

Romantik Filmin Konusu Ne?

“Aşk Mevsimi”, gençlik yıllarında yaşanan tutkulu aşkların zamanla nasıl evrildiğini, aşkla alakalı verilen kararların nasıl sorgulandığını ve aşk ile mutluluk arasındaki çelişkileri ele alıyor. Bu film, 2024 yılının en iddialı romantik yapımlarından biri olmaya aday.

“Aşk Mevsimi”, hem yıldız oyuncu kadrosuyla hem de sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. 09 Şubat 2024’te vizyona girecek olan bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Romantik film tutkunları için unutulmaz bir deneyim olacağı kesin!

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995’te doğmuş olan bir Türk oyuncu, model ve güzellik yarışması birincisidir. 2014 yılında Miss Universe Turkey yarışmasında birinci olarak Türkiye’yi Miss Universe 2014 yarışmasında temsil etmiştir. Oyunculuk kariyerinde ise “Çukur” dizisindeki Sena, “Yarına Tek Bilet”teki Leyla Kavak, “Alev Alev”deki Rüya ve “Yarım Kalan Aşklar”da Elif Urazoglu karakterleriyle tanınmıştır.

Dilan, Sivas’ta doğmuştur ve anne-babası öğretmendir. Lisede tiyatro eğitimi almış ve 17 yaşında bir tiyatro yarışmasında oyunculuk ödülü kazanmıştır. Ege Üniversitesi’nde başladığı Turizm Rehberliği eğitimini bırakarak İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Ayrıca 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında bir şiir kitabı yayımlamıştır.

Dilan Çiçek Deniz, oyunculuk kariyerinin yanı sıra modellik de yapmış ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmiştir.

Kişisel hayatına dair bilgilere bakıldığında, Dilan’ın geçmişte birkaç ilişkisi olduğu ve 2021’de İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile nişanlandığı, ancak daha sonra ayrıldığı görülmektedir. 2023’te oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile bir ilişkisi başlamıştır.

Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir?

Cem Yiğit Üzümoğlu, Türk sinema ve televizyon dünyasında tanınan bir oyuncudur. Yer aldığı projelerle büyük bir ilgi görmekte ve hayran kitlesi tarafından yakından takip edilmektedir. Özellikle Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolünü paylaştığı “Aşk Mevsimi” adlı filmde yer almasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu filmde, gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zamanla nasıl şekillendiğini, verilen kararları sorgulatan bir hikaye üzerinden anlatılmaktadır. Film, aşk ve mutluluğun çelişkilerini gözler önüne sererek, izleyicilere duygusal bir atmosfer sunmaktadır.

Cem Yiğit Üzümoğlu’nun diğer projeleri de büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle “Aşk Mevsimi” filmi için yapılan okuma provasının ardından, film çekimlerinin İstanbul ve Bozcaada’da gerçekleştirileceği bilinmektedir.

Exit mobile version