Aşk Taktikleri 2 Dizibox izle! Netflix Aşk taktikleri 2 filmini yayınladı

Aşk Taktikleri 2 Dizibox izle! Netflix Aşk taktikleri 2 filmini yayınladı

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştığı “Aşk Taktikleri” filminin devamı olan “Aşk Taktikleri 2” şimdi Netflix’te izleyicilerle buluşuyor. 11 Şubat 2022’de Netflix platformunda yayınlanan “Aşk Taktikleri”nın devam filmi olan “Aşk Taktikleri 2”, O3 Medya tarafından üretilmiştir.

Pelin Karamehmetoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı film, Aslı (Demet Özdemir) adındaki bir kadının erkekleri çözdüğüne inanması ve Kerem (Şükrü Özyıldız) adındaki bir adamın ise kadınları anladığını düşünmesi üzerine şekillenir. İki karakterin aşk hikayesi, romantik ve komik olaylarla dolu bir şekilde anlatılır.

Aşk Taktikleri 2 izle

“Aşk Taktikleri 2” ise Aslı ve Kerem’in evlilikle ilgili maceralarını ve ilişkilerinde yaşadıkları komik olayları konu alıyor. Film, bu ikilinin birbirlerine olan duygularını ve ilişkilerini nasıl sürdürdüklerini merakla izleyicilere aktarıyor.

“Aşk Taktikleri 2” şu anda sadece Netflix platformunda yayınlanmaktadır. Film, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başarılı performanslarına ek olarak birçok yetenekli oyuncunun da yer aldığı bir yapım.

Demet Özdemir, Türk oyuncu ve dansçıdır. “Aşk Taktikleri” dışında “Erkenci Kuş” ve “Doğduğun Ev Kaderindir” gibi popüler yapımlarda da başrol oynamıştır.

Şükrü Özyıldız ise Türk oyuncu ve modeldir. “Muhteşem Yüzyıl” ve “Fi” gibi dizilerdeki rolleriyle tanınır. Ayrıca “İçimdeki Fırtına” ve “Organize İşler: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde de yer almıştır.

Netflix’in “Aşk Taktikleri 2” ile romantik ve eğlenceli bir hikaye sunması, izleyicileri heyecanlandırıyor. Bu filmi izleyerek Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın etkileyici performanslarına tanık olabilir ve romantizm dolu bir hikayeye keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Exit mobile version