Aşkı Memnu dizisinin yeniden çevrimi Bihter filmi nerede yayınlanacak? Netflix anlaşması bozuldu mu?

Aşkı Memnu dizisinin yeniden çevrimi Bihter nerede yayınlanacak? Merakla beklenen Bihter filminin Netflix anlaşması bozuldu mu? Ülkemizde izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin, Halit Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan filmi Bihter, tamamlanan çekimleri ile dikkatleri üzerine çekti. Boran Kuzum’un Behlül, Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter, Osman Sonant’ın Adnan, Ebru Özkan Saban’ın Matmazel ve Helin Kandemir’in Nihal karakterlerini canlandırdığı film, büyük bir merakla bekleniyor. Ancak filmin yayın tarihi ve yayınlanacağı platform hakkında net bir bilgi henüz verilmedi.

Bihter filminin oyuncu kadrosu

Bihter filmi, Halit Ziya Uşaklıgil’in klasik romanından uyarlanmış olan Aşk-ı Memnu dizisinden yola çıkarak yapılmıştır. Film, özellikle geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay otururken, senaryo Merve Göntem tarafından yazıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Ebru Özkan Saban ve Helin Kandemir gibi başarılı isimler yer alıyor.

Bihter nerede yayınlanacak?

Bihter filmi, romantizmin, aşkın, ihtirasın ve ihanetin hikayesini anlatıyor. Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı Bihter karakteri, zengin bir ailenin üyesi olan Adnan’ın ikinci eşi olur. Ancak evliliğinde mutlu değildir ve kendisini Adnan’ın yeğeni Behlül’e aşık olmuş olarak bulur. Behlül de ona karşı duygular beslemektedir ancak bu yasak aşkın sonu hüzünlü olacaktır.

Farah Zeynep Abdullah, Türk sinemasının genç ve yetenekli oyuncularından biridir. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2009 yılında Aşk Yakar dizisiyle atmıştır. Ardından Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ve Kurt Seyit ve Şura gibi projelerde yer almıştır. Abdullah, son yıllarda Ölene Kadar, Çukur ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

Boran Kuzum ise, daha önce Şahsiyet ve Hayat Sırları gibi yapımlarda yer almış ve başarılı performansıyla dikkat çekmiştir. Osman Sonant da, Türk sinemasının deneyimli isimlerinden biridir. Sonant, Beyaz Gelincik, Ezel ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde yer almıştır.

Ne zaman yayınlanacak?

Bihter filmi, başta Netflix olmak üzere birçok platformda yayınlanması planlanıyordu. Ancak son gelişmeler doğrultusunda filmin ya beyaz perdeye aktarılacağı ya da başka bir platformda seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. Bihter filminin Netflix’te yayınlanmaktan vazgeçmesi hakkında net bir bilgi verilmese de, film yapımcılarının farklı bir platforma yönelmesinin sebebi olarak Netflix’in içerik politikasındaki değişiklikler gösteriliyor.

Aşkı Memnu dizisinin yeniden çevrimi Bihter filmi nerede yayınlanacak? Netflix anlaşması bozuldu mu?

Son zamanlarda Netflix, Türk yapımı içeriklere daha az yatırım yapmaya karar verdiği için, bu durum Bihter filminin Netflix’te yayınlanmasını zorlaştırmış olabilir. Ancak Bihter filminin yapım şirketi, filmin kalitesine ve hikayesine olan güveni sayesinde izleyicilerin beğenisini kazanacağına inanıyor.

Filmin ne zaman beyaz perdede ya da başka bir platformda izleyicilerle buluşacağı henüz belli değil. Ancak filmin tamamlanması, yapımcıların yayın tarihine yaklaştığını gösteriyor. Bihter filminin, Aşk-ı Memnu’nun büyük bir hayran kitlesi olan Türk izleyiciler tarafından merakla bekleniyor olması, filmin başarısı için olumlu bir etken olacaktır.

Exit mobile version