Aslıhan Gürbüz Çocuk dizisiyle anlaştı! Fatih Artman Aslıhan Gürbüz partner oldu

Aslıhan Gürbüz Çocuk dizisiyle anlaştı! Fatih Artman Aslıhan Gürbüz partner oldu. Berkun Oya'nın Netflix için hazırladığı yeni dizisi Çocuk'un kadın başrol oyuncusu merak konusuydu.

Aslıhan Gürbüz Çocuk dizisiyle anlaştı! Fatih Artman Aslıhan Gürbüz partner oldu

Aslıhan Gürbüz Çocuk dizisiyle anlaştı! Fatih Artman Aslıhan Gürbüz partner oldu. Berkun Oya’nın Netflix için hazırladığı yeni dizisi Çocuk’un kadın başrol oyuncusu merak konusuydu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; son olarak Masumlar Apartmanı dizisiyle adından sıkça söz ettiren Aslıhan Gürbüz, Çocuk dizisinin başrolü oldu.

Fatih Artman Aslıhan Gürbüz partner oldu

Dizi severler tarafından merakla beklenen Çocuk’ta Aslıhan Gürbüz ile Fatih Artman başrolü paylaşacak. Krek Film imzalı Çocuk’ta Devrim Yakut, Nur Sürer, Menderes Samancılar ve Settar Tanrıöğen’in de rol alacağı öğrenildi.

Fatih Artman kimdir?

Ankara doğumlu Fatih Artman, 1988 yılında dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan başarılı oyuncu, İlkokul ve liseyi Gazi Mahallesinde okudu. Lisans eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Babasını 2002 yılında kaybeden Artman, cep harçlığını çıkartmak için oyunculuğa başlamış, ilk televizyon deneyimini Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ dizisinde canlandırdığı ‘Harun’ karakteriyle yaşamıştır. Kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşayan Ankaralı oyuncu birçok dizi ve filmde rol almaya devam ediyor. Kova Burcu olan başarılı oyuncu 1.89 cm boyunda ve 85 kilo ağırlığındadır.

2010/2013-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi / Harun

2011- Leyla ile Mecnun/ Harun

2015 – Beş Kardeş / Aziz

2017 -Son Destan / Halit

2017 /2018-Vatanım Sensin /Yüzbaşı Yakup

2019 -Jet Sosyete / Yaman

2020 – Menajerimi Ara / Çınar Bilgin

2020- Bir Başkadır / Yasin

Aslıhan Gürbüz kimdir?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul’dan, Bursa İnegöl’e taşınmışlar. İnegöl’de ikamet eden babası Turgut Gürbüz vefat etti. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.

Exit mobile version