Ata Berk Mutlu Bir Derdim Var dizisinin kadrosuna katıldı! En son Poyraz Karayel’de oynamıştı

Ata Berk Mutlu Bir Derdim Var dizisinin kadrosuna katıldı! En son Poyraz Karayel'de oynamıştı

Ata Berk Mutlu Bir Derdim Var dizisinin kadrosuna katıldı! En son Poyraz Karayel’de oynamıştı. İşte bir zamanların çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu hakkında son bilgiler.

Ata Berk Mutlu Ekranlara Geri Dönüyor

“Ata Berk Mutlu”, “Poyraz Karayel”, “Karadayı” ve “Pek Yakında” gibi başarılı projelerdeki rolleriyle tanınan genç oyuncu, altı yıl aradan sonra “Bir Derdim Var” dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönüyor. Üç yaşından itibaren oyunculuk yapan ve “Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü”nü kazanan Mutlu, Kanal D’de yayınlanacak olan “Bir Derdim Var” dizisinde “Arif” karakterini canlandıracak.

Mutlu, uzun bir aradan sonra setlere dönmenin heyecanını ve mutluluğunu dile getiriyor. Genç oyuncu, “Uzun bir aradan sonra tekrar sette olmak çok keyifli. Harika bir projeyle ekranlara döneceğim için çok mutlu ve heyecanlıyım” şeklinde konuştu. Ayrıca, rol arkadaşı Sami Aksu ile fotoğraf çekimi gerçekleştirdiği de bilgiler arasında.

Bu dönüş, Ata Berk Mutlu’nun hayranları için heyecan verici bir haber olarak karşılanıyor. Genç yeteneğin yeni projelerdeki performansını görmek için izleyicilerin sabırsızlandığı aşikar.

Exit mobile version