Ateş Kuşları 19. bölüm izle! Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

Atv’nin sevilen dizi Ateş Kuşları son bölümüyle büyük beğeni topladı. Ateş Kuşları adlı dizinin 19. bölümünde aşağıdaki olaylar gerçekleşir:

Ateş Kuşları 19. bölüm izle

Naz, Menderes’in öldürülmesinde Ateş Kuşları’nın parmağı olduğuna inanmaktadır. Menderes’i kaybetmenin öfkesiyle Gülayşe’ye saldırır, bu da Barbar’ı öfkelendirir1.

Sare, Menderes’in cinayetiyle ilgili olarak Ali ve Zıpkın’ı gözaltına alır. Bu esnada Mercan, bacakları tutmayacak durumda tek başına kalmaktadır.

Barbar, Ali ve Zıpkın’ın tutuklanmasını ve Mercan’ın sakat haliyle yalnız kalmasını engelleyemeyince Gülayşe’yi kaçırmaya karar verir. Mercan’ın ameliyatı konusu, iki tarafın inadıyla çözümsüzleşir. Nizam Eyüboğlu, ameliyat karşılığında Gülayşe’yi isterken, Mercan Gülayşe’yi vermemek için bacaklarından vazgeçer.

Ateş Kuşları 19. bölüm izle! Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

Sare, Ali ve Zıpkın’ı aynı hücreye atar ve onları dinler. Ali, Çatal’ın neden mahkemede Menderes’i koruduğunu sorgular ve Çatal’ın Barbar’ı korumak için bunu yaptığını öğrenir. Sonunda Çatal, Barbar’ın kendi oğlu olduğunu itiraf eder, bu durum herkesi şoke eder.

Mercan, Barbar’ı Gülayşe ile ilgili niyeti konusunda sorgular ve Barbar’ın baba acısını öğrenir. Ancak Barbar’ın Gülayşe’ye evlilik teklif etmeye hazırlanmakta olduğunu öğrenir. Menderes’in ölümü ise Ateş Kuşları’nı köşeye sıkıştırır. Sare’ye gelen bir kayıtta Zıpkın, cinayet mahallinde görünmektedir. Bu durumda, Menderes’i gerçekten Zıpkın’ın mı vurduğu sorusu gündeme gelir.

Dizi, Zıpkın ve Kara’nın geçmişten gelen bir sözle birbirlerini bırakmamak üzere söz verdikleri bir sahne ile son bulur. Ancak karşılarına çıkan bir kadın, Köksüzleri büyük bir tehlikeye atar.

Exit mobile version