Ateş Kuşları 19. bölüm yeni fragmanı izle

Ateş Kuşları 19. bölüm yeni fragmanı izle

Ateş Kuşları 19. bölüm yeni fragmanını izle. atv’nin popüler dizisi “Ateş Kuşları”, 19. bölümüyle 9 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşacak. Naz, Menderes’in katilinin Ateş Kuşları olduğuna inanıyor ve büyük bir öfkeyle Gülayşe’ye saldırıyor. Bu olay, Barbar’ı deliye dönüştürüyor ve Barbar’ın ne yapacağı merak konusu.

Ateş Kuşları 19. bölüm yeni fragmanı izle

Sare, Menderes’in cinayetiyle ilgili olarak Ali ve Zıpkın’ı sorgulamak üzere gözaltına alıyor. Mercan ise sakat bacaklarıyla mola yerinde yalnız kalıyor. Şimdi Mercan bir yerde, Gülayşe ise başka bir yerde çaresiz durumdadır. Barbar, Ali ve Zıpkın’ın tutuklanmasını ve Mercan’ın yalnız kalmasını engelleyemeyince, Gülayşe’yi kaçırmaya karar verir. İki aşık kaçabilecekler mi?

Mercan’ın ameliyatı konusu giderek çözümsüz hale geliyor. Nizam Eyüboğlu, ameliyat karşılığında Gülayşe’yi istiyor, ancak Mercan bacaklarını vereceğini söyleyerek Gülayşe’yi Nizam’ın elinden kurtarmaya çalışıyor. Mercan tekrar yürüyebilecek mi? Gülayşe, babasının şantajıyla nasıl başa çıkacak?

Sare, özellikle Çatal’la birlikte Ali ve Zıpkın’ı aynı hücreye atar ve onları dinler. Ali, Çatal’ın neden mahkemede Menderes’i koruduğunu sorgularken, Barbar’ı korumak için böyle bir şey yaptığını öğrenir. Ali’nin Çatal’ın neden Barbar’ı koruduğunu anlayamaması onu deli eder ve Çatal’ın üzerine yürür. Sonunda Çatal, itiraf etmek zorunda kalır ve büyük bir sır ortaya çıkar: Barbar, Çatal’ın oğludur! Bu gerçeği öğrenen Zıpkın, Ali ve Sare şok olmuşlardır. Acaba bu gerçeği Barbar’a söyleyecekler mi?

Mercan, Barbar’ın niyetleri hakkında Gülayşe’yi sorgularken, Barbar’ın babasının acısını öğrenir. Ancak öğrendiği şeyler sürprizlerle doludur. Barbar, Gülayşe’ye evlilik teklif etmeye hazırlanmaktadır!

Ancak Menderes’in ölümü Ateş Kuşları’nı köşeye sıkıştırır. Sare’ye gelen bir kayıtta, Zıpkın cinayet mahallinde görünmektedir. Peki, Menderes’i gerçekten Zıpkın mı vurdu?

Exit mobile version