Ateş Kuşları dizisi Mercan kimdir? Dizinin konusu Hande Soral kimdir?

Ateş Kuşları dizisi, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan bir dizidir ve yönetmenliğini Benal Tairi yapmaktadır. Yapımcılığı ise Bozdağ Film tarafından üstlenilmiştir. Mercan karakteri, dizinin başrolündedir ve bu rolü Hande Soral canlandırmaktadır.

Ateş Kuşları dizisi Mercan kimdir?

Mercan, Köksüzler grubunun aile rolünü üstlenen bir karakterdir. Ali’ye aşıktır ve en büyük korkusu ailesinin dağılmasıdır. Mercan, annesi hapishaneye düştükten sonra yetiştirme yurduna verilmiş ve daha sonra da yurttan kaçarak Çatal’ın eline düşmüş kimsesiz bir kızdır. Daha sonra Ali ile tanışarak kendine sokak çocuklarından bir aile kurmuştur.

Hande Soral, 3 Şubat 1987 yılında Bursa İnegöl’de doğmuştur. Komedi Dükkanı’nda konuk oyuncu olarak sahne almasıyla sektöre adım atmıştır. İlk başrol rolünü Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı Armağan karakteriyle almıştır. Hande Soral, İsmail Demirci ile evlidir ve oğulları Ali’yi 2022 yılında kucaklarına almışlardır.

Ateş Kuşları dizisi Mercan kimdir? Dizinin konusu Hande Soral kimdir?Hande Soral, resmi Instagram hesabı (@handesoral) üzerinden yer aldığı projeler ve özel hayatı hakkında paylaşımlarda bulunmaktadır ve 2 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Ateş Kuşları dizisinde de güzelliği ve şıklığıyla dikkat çekmektedir ve giydiği tüm kıyafetler ve yaptığı kombinler hakkında da detaylı bilgiler bulunmaktadır

Exit mobile version