Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları Youtube 6. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları Youtube 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. ATV’de ekrana gelmeye başlayan Ateş Kuşları’nın, dün akşam 5. Bölümü yayınlandı. Diziseverler tarafından tam not alan Ateş Kuşları’nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle

Oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Serkan Ercan, Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu gibi isimlerin yer adlığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ATEŞ KUŞLARI 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ…

Ateş Kuşları 5. Bölüm özeti

Ateş Kuşları’nda Çatal, Köksüzler’in peşine düşerken Gülayşe de Barbaros için ağabeyi Ali’yi karşısına alıyor. Zıpkın ise Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için Köksüzler yeminini bozmaya niyetlidir.

ÇATAL YENİDEN KÖKSÜZLER’İN PEŞİNDE

Gülayşe, Çatal’dan çaldığı paralarla tüm çocuklara yardım etmekte kararlıdır. Gülayşe’nin bu inadını gören Ali öyle bir çözüm bulur ki Gülayşe’nin hayallerini de yakar. Ama artık çok geçtir. Çatal parasını bulmak için Köksüzler’in peşine düşer. Ateş Kuşları’na her zamankinden daha yakındır.

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları Youtube 6. Bölüm fragmanı yayınlandı

ZIPKIN, NİZAM’A TÜM GERÇEKLERİ ANLATACAK MI?

Zıpkın, Ali’den gizli Mercan’la girdiği köşk sarmalında Köksüzler yeminini bozmaya hazırdır. Yeter ki Gülayşe babasına kavuşsun! Yoksa Zıpkın, Ali’yi yakıp Nizam’a tüm gerçekleri anlatacak mıdır?

GÜLAYŞE, BARBAROS İÇİN ALİ’Yİ KARŞISINA ALIYOR

Barbaros, evsiz kalan Gülayşe’nin bu soğukta sokaklarda kalmasına göz yummaz. Gülayşe’ye yardım etmek ister ama Ali, Barbaros’un karşısına dikilir. Gülayşe, bu kez aşkı için Ali’nin hedefindedir.

GEÇMİŞİN YARALARI

Geçmişte; Zıpkın ve Kara, Gülayşe’yi yaşatmak için elinden geleni yapar. Sokaklarda Mercan ve Ali olmadan Gülayşe’ye sahip çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

Exit mobile version