Avukat Ahmet Kuran Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Esra Erol'da programından yarışmacı olarak tanıdığımız Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin çocuğudur.

Avukat Ahmet Kuran Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Avukat Ahmet Kuran Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır? Katıldığı yarışma ile sevenlerinin kalbini kazanmış olan Avukat Ahmet Kuran'ın hayatı merak ediliyor. Detaylar haberimizin devamında.

Ahmet Faruk Kuran Kimdir?

Esra Erol'da programına katılmasının ardından tanınmaya başlanan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin tek erkek çocuğudur. Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi vardır ve Ahmet Faruk Kuran avukatlık yapmaktadır. Bunlara ek olarak Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevini de yapmaktadır. Ahmet Kuran aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır. Ahmet Kuran'ın twitter adresini @AvAhmetKuran şeklinde aratarak inceleyebilirsiniz.

Avukat Hülya Kuran Kimdir?

Esra Erol programında izleyicilerin kalbini kazanmayı başaran Hülya Kuran karşımıza çıkmaktadır. Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de başarı ile tamamlamıştır.

Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olmuş olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli'dir. Üniversiteden mezun olduğu sene dünya evine girmiş olan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evlenmiştir.

Selami Kuran Kimdir?

Eşi Selami Kuran bir hukuk profesörü olarak hayatını idame ettirmektedir. Avukat Hülya Kuran'ın bir kız bir erkek 2 çocuğu vardır. Hülya Kuran özel bir avukatlık firmasında görev yapmaktadır.

Exit mobile version