Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi Yanık Ülke oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor

Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Yanık Ülke oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer alacağı “Yanık Ülke” dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. Dizi ne zaman yayınlanacak? Yanık Ülke dizisi hangi isimleri içeriyor? Dizi nerede çekilecek? Uyarlama mı? İşte detaylar…

Süreç Film tarafından Fox için çekilecek olan “Yanık Ülke” adlı dizi, başrolünde Serkan Çayoğlu’nun (Kerem) yer aldığı bir projedir. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden dizi, yeni sezonda seyirciyle buluşmayı hedefliyor. Dizinin kadın başrolü ise Ayça Ayşin Turan tarafından üstlenilecek. Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönecek olan Turan, “Sevda” karakteriyle diziye katılacak. Dizinin ilk sahneleri Montenegro’da çekilecektir.

Yanık Ülke oyuncu kadrosu

Dizinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener tarafından kaleme alınmıştır. Ayrıca, Gonca Vuslateri de dizinin kadrosuna dahil olmuştur. Vuslateri, Benal Tairi’nin yönetmenlik yapacağı dizide Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Kerem’in ablası Fikriye karakterine hayat verecektir. Mehmet Aykaç ise dizinin “Savaş” karakterini canlandıracak olan bir avukatı oynayacaktır.

“Yanık Ülke” dizisi, yeni sezonunda Fox’ta yayınlanacak ve sevilen oyuncuların bir araya geldiği bu dikkat çeken yapım merakla beklenmektedir.

Exit mobile version