Ayça Varlıer, Hollywood Yıldızı Peter Greene ile Aynı Filmde

Ayça Varlıer’in de oynadığı “The Time Travel Hills” filminin, 2024 baharında sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Filmin, hem Türk sinema sektörüne hem de uluslararası alana katkıda bulunması bekleniyor.

Ayça Varlıer, Hollywood Yıldızı Peter Greene ile Aynı Filmde

Türk oyuncu Ayça Varlıer, Hollywood’un tanınmış isimlerinden Peter Greene ile “The Time Travel Hills” adlı filmde bir araya geldi. Filmin yönetmenliğini Daniel Curtis Lee üstlenirken, prodüktörlüğünü Tatiana Sokolova yapıyor. Film, 2024 bahar aylarında sinemalarda gösterime girecek.

Ayça Varlıer, Hollywood Yıldızı Peter Greene ile Aynı Filmde

Ayça Varlıer ve Peter Greene’in İşbirliği

Ayça Varlıer, Peter Greene ile çalışmanın çok keyifli olduğunu belirtti. Varlıer, senaryonun dışına çıkarak emprovize ettikleri sahnelerin olduğunu ve bu sahnelerin yönetmen tarafından çok beğenildiğini ifade etti. Bu işbirliği, Varlıer’in uluslararası alandaki varlığını ve başarısını gösteriyor.

Bu gelişme, Türk oyuncuların uluslararası projelerde daha fazla yer almasının önemini ve Türk sinema endüstrisinin küresel alandaki etkisini artırma potansiyelini gösteriyor. Ayça Varlıer’in bu projedeki rolü, Türk oyuncuların uluslararası arenada nasıl başarılı olabileceğine dair bir örnek teşkil ediyor.

Exit mobile version