Aydemir Akbaş hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi!

Aydemir Akbaş hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine Instagram hesabından paylaştığı videoyla cevpa verdi. Akbaş, “Gördüğünüz gibi yaşıyorum ve karşınızdayım” ifadelerinde bulundu.

Aydemir Akbaş hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Ayemir Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir kez daha kansere yakalandığını duyurmuştu. Instagram hesabından hastanede çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Akbaş, “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam. Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler” ifadelerini kullandı.

86 yaşındaki ünlü oyuncu kansere yakalandığını duyurmasının ardından bazı mecralarda hakkında öldüğüne dair haberler çıktı. Aydemir Akbaş iddialar sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Usta oyuncu, “Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Sapasağlam ayaktayım. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim.”dedi

Aydemir Akbaş hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi!

Exit mobile version