Balamir Emren Arka Sokaklar dizisinde

Balamir Emren Arka Sokaklar dizisinde

Kanal D’nin cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizisi “Arka Sokaklar”ın 18. sezon bölümleri büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. D Media imzalı bu dizi, Orhan Oğuz’un yönetiminde, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı heyecan dolu bölümlerle ekrana geliyor. Dizinin ekibine son olarak Balamir Emren katıldı. Geçen sezon “Tuzak” dizisinde polis karakteriyle izleyici karşısına çıkan Balamir Emren, “Arka Sokaklar”da “Doktor Yağız” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Doktor Yağız karakteri, dizide Rıza komiserin kızı Pınar’la bir aşk yaşayacak.

Dizi Kadrosunda Yenilikler

Dizinin başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu paylaşıyor. Ayrıca Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli ve Mustafa Efe Günay gibi isimler de dizide yer alıyor.

Beklentiler ve Merak Edilenler

Doktor Yağız karakterinin dizide nasıl bir etki yaratacağı, Pınar’la yaşayacağı aşkın nasıl işleneceği büyük bir merak konusu. Balamir Emren’in bu yeni karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği ve hikayenin nasıl ilerleyeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version