“Bambaşka Biri” dizisi artık Rusya’da

"Bambaşka Biri" dizisi artık Rusya'da

Türk dizilerinin uluslararası alanda büyük bir popülerliğe sahip olduğu bilinmektedir. Bu bağlamda, TİMS&B Productions tarafından yapımcılığı üstlenilen “Bambaşka Biri” dizisi de Rusya’da izleyiciyle buluştu.

“Bambaşka Biri” Rusya’da İzleyiciyle Buluştu

Dizi, Rusya’nın önde gelen dijital yayın platformlarından Ivi tarafından “Совершенно другой” adıyla yayınlandı. Ayrıca, Kinopoisk platformunda da yakında yayınlanacak.

Başroller ve Yayın Detayları

Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Bu iki popüler Türk oyuncunun Rusya’da da büyük bir hayran kitlesi olduğu düşünüldüğünde, dizinin Rusya’da da ilgi görmesi bekleniyor.

Uluslararası Yayın ve Türk Dizileri

Türk dizileri, son yıllarda uluslararası alanda büyük bir ilgi görmekte. Özellikle Ortadoğu, Balkanlar ve Güney Amerika gibi bölgelerde oldukça popüler olan Türk dizileri, şimdi de Rusya pazarına açılıyor. “Bambaşka Biri” dizisinin Rusya’da yayınlanmaya başlaması, Türk dizilerinin globalleşme sürecine katkı sağlayacak bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Bu gelişme, Türk televizyon endüstrisi için oldukça önemli. “Bambaşka Biri” gibi kaliteli yapımların uluslararası alanda da ilgi görmesi, Türk dizilerinin marka değerini artırabilir.

Exit mobile version