Bambaşka Biri dizisinden yeni fotoğraflar geldi! Menderes Samanclıar da kadroda

FOX’un yeni dizisi “Bambaşka Biri” için beklenen an geldi ve başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz’in ilk kareleri paylaşıldı. İşte dizinin detayları:

FOX’un Yeni Dizisi: Bambaşka Biri

FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Bambaşka Biri”, Hande Erçel ve Burak Deniz’i başrollerde bir araya getiriyor. Diziyle ilgili merak edilen ilk kareler nihayet yayınlandı. Bu kareler, dizinin ne kadar iddialı olduğunu ve izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunacağını gösteriyor.

Dizinin Yapımcıları ve Oyuncu Kadrosu

Dizinin yapımını, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin arkasındaki isim olan TİMS&B Productions üstleniyor. Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar gerçekleştiriyor. Dizi, yayınlanan tanıtımıyla kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarında 5 milyondan fazla izlenme alarak en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı.

Bambaşka Biri dizisinden yeni fotoğraflar geldi! Menderes Samanclıar da kadroda

Dizinin Konusu ve Karakterler

Dizi hakkında şu ana kadar paylaşılan bilgilere göre, Burak Deniz, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterini canlandıracak. Hande Erçel ise dişli ve gözü pek bir savcı olan Leyla karakterine hayat verecek.

Dizinin Yönetmeni ve Senaristi

“Bambaşka Biri”nin yönetmen koltuğunda, birçok reyting rekortmeni diziye imza atan Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Dizinin senaryosunu ise gündem yaratan başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık kaleme alıyor.

Dizinin Yayın Tarihi

Dizi, ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

Hande Erçel ve Burak Deniz Kimdir?

Hande Erçel ve Burak Deniz, Türk televizyon dünyasının en tanınmış ve sevilen oyuncularından ikisidir. İkili, daha önce birçok projede yer aldı ve her seferinde izleyicilerden tam not aldı. Şimdi ise “Bambaşka Biri” ile yeniden bir araya geliyorlar.

FOX’un yeni dizisi “Bambaşka Biri”, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerde yer aldığı dizi, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizi hakkında paylaşılan ilk kareler, izleyicilerin merakını daha da artırıyor.

Usta Oyuncu Menderes Samancılar da Dizide

Bambaşka Biri” dizisinde İdris karakterini canlandıran Menderes Samancılar hakkında merak edilenler son günlerde artış gösterdi. İşte Menderes Samancılar hakkında bilinmesi gerekenler:

Menderes Samancılar, 1 Mayıs 1954 tarihinde Adana’da doğmuş olan Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 1974 yılında bir gazetenin düzenlediği fotoroman kralı yarışmasında birinci olmuştur. İki yıl içerisinde yirmiden fazla fotoromanda başrol oynamıştır. 1975’te, yönetmen Yılmaz Duru’nun “İnce Memed Vuruldu” filmiyle sinema dünyasına adım atmıştır.

Menderes Samancılar’ın Filmografi

Menderes Samancılar’ın oynadığı bazı filmler ve diziler şunlardır:

Menderes Samancılar, kariyeri boyunca birçok ödül de kazanmıştır.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version