“Bambaşka Biri” Dizisinin Yayın Günü Neden Değişiyor?

"Bambaşka Biri" Dizisinin Yayın Günü Neden Değişiyor?

Bambaşka Biri dizisiyle ilgili bu değişiklikler, Türk televizyon dünyasında sürekli bir dinamizm ve rekabetin olduğunu gösteriyor. Reytingler ve yurt dışı satışlar gibi faktörler, dizilerin yayın günlerinin ve saatlerinin değişmesine neden olabiliyor. “Bambaşka Biri” dizisinin yeni yayın günü ve “Kızıl Goncalar” dizisinin tanıtımı, izleyicilerin ilgisini çekecek önemli gelişmeler olarak öne çıkıyor.

“Bambaşka Biri” Dizisinin Yayın Günü Değişiyor

Tims&B imzalı “Bambaşka Biri” dizisi, başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı bir yapım. Dizi, reytinglerde beklenen başarıyı gösteremese de yurt dışı satışları sayesinde 16. bölüme kadar uzatıldı. Kulis bilgilerine göre, dizinin kalan 4 bölümü artık pazartesi günleri yerine cuma akşamları yayınlanacak. FOX, 8 Aralık tarihinden itibaren “Bambaşka Biri” dizisini cuma akşamları ekranlara getirecek.

Diğer Program Değişiklikleri

4 Aralık tarihinde FOX’ta, Ata Demirer’in Disney Plus’ta izlenme rekorları kıran “Bursa Bülbülü” filminin yayınlanacağı belirtiliyor. Ayrıca, kanalın “Kızıl Goncalar” dizisini aralık ayı içinde pazartesi günleri yayınlamayı planladığı ve bu dizinin tanıtımının hafta içinde yapılacağı konuşuluyor. “Kızıl Goncalar” dizisi, Özgü Namal ve Özcan Deniz’i başrollerde buluşturan Gold Film imzalı bir yapım.

Exit mobile version