Barış Arduç’un Yerini Uğur Güneş Alıyor!

TRT1’in sevilen dönem dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu”, iki sezondur izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Ancak son zamanlarda dizide büyük bir değişiklik yaşanıyor. Başrol oyuncusu Barış Arduç’un diziden ayrılacağı haberleri gündemi meşgul ederken, bu boşluğu dolduracak yeni isim de belli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Yeni Başlangıç

Dizi, ilk sezonda Fahriye Evcen ile yollarını ayırmıştı. Akça Hatun karakterini canlandıran Evcen, hamileliği nedeniyle diziden ayrılmıştı. İkinci sezonda ise Barış Arduç’un ayrılma kararı almasıyla dizi üçüncü sezonuyla final yapma kararı aldı.

Selahaddin Eyyubi ile Yeni Bir Dönem

Barış Arduç’un ayrılmasının ardından izleyicilerin karşısına “Selahaddin Eyyubi” adlı yeni bir diziyle çıkılacak. Bu yeni projede başrolde, daha önce birçok projede başarılı performanslarıyla tanınan Uğur Güneş yer alacak. Uğur Güneş’in bu yeni karakteriyle izleyicilere nasıl bir performans sunacağı büyük bir merak konusu.

Barış Arduç Kimdir?

1987 doğumlu Barış Arduç, İsviçre’nin Scherzingen kentinde dünyaya geldi. Türkiye’ye dönüşünün ardından birçok reklam filminde yer aldı. 2011 yılında “Dinle Sevgili” adlı diziyle oyunculuk kariyerine adım atan Arduç, “Kiralık Aşk” dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Başarılı oyuncu, hem dram hem de komedi rolleriyle izleyicinin beğenisini kazanıyor. Son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde başrolde yer aldı.

Barış Arduç'un Yerini Uğur Güneş Alıyor!

Uğur Güneş Kimdir?

1987 doğumlu Uğur Güneş, Yozgat’ta dünyaya geldi. Müzik eğitimi aldıktan sonra oyunculuk kariyerine adım attı. “Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam” ve “Muhteşem Yüzyıl” gibi tarihi dizilerde yer aldı. Ancak asıl çıkışını “İstanbullu Gelin” dizisiyle yaptı. Uğur Güneş, duygusal rolleriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu. Oyuncu, son olarak “Selahaddin Eyyubi” adlı dizide başrolde yer alacak.

Editörün Notu

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi, tarihi bir dönemi anlatmasıyla büyük ilgi görüyor. Barış Arduç’un ayrılığı sonrası dizinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Ancak Uğur Güneş gibi başarılı bir oyuncunun projeye dahil olması, izleyicilerin yeni sezona olan ilgisini artıracağa benziyor.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version