Barış Kılıç’a Evrim Alasya’dan büyük övgü

Barış Kılıç'a Evrim Alasya'dan büyük övgü

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer Ünal karakterini canlandıran Barış Kılıç, dizinin yılbaşı gecesi eğlencesinde eşi Ayşegül Kılıç ile birlikteydi. Gold Film imzalı dizinin ekibi, geçen perşembe Mert Davran’ın sahne aldığı Ulus Uluorta adlı mekanda düzenlenen yılbaşı partisinde eğlendi. Barış Kılıç, eşi Ayşegül Kılıç ile birlikte gece boyunca şarkılara eşlik edip dans etti.

Barış Kılıç ve Ayşegül Kılıç’ın İlişkisi

Barış Kılıç’ın eşi Ayşegül Kılıç, aynı zamanda onun menajerliğini yapıyor. Çift, yılbaşı gecesi düzenlenen partide mutluluklarıyla dikkat çekti. Ayşegül Kılıç’ın şıklığı ve güzelliği, gece boyunca gözlerden kaçmadı.

Evrim Alasya’nın Övgüsü

Barış Kılıç’ın dizideki partneri Evrim Alasya, Ayşegül Kılıç’ın şıklığına övgüde bulundu. Mert Davran’ın sahnede Ayşegül Kılıç’ın şıklığına vurgu yapması üzerine Evrim Alasya, “Her zaman çok şıktır” yorumunu yaptı. Bu övgü, Evrim Alasya’nın Barış Kılıç ve eşi Ayşegül Kılıç ile olan yakın ilişkisini gösteriyor.

“Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Başarısı

“Kızılcık Şerbeti” dizisi, cuma günleri reytinglerde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Dizinin başarısı, oyuncu kadrosunun yanı sıra, hikayesi ve prodüksiyon kalitesiyle de ilgi çekiyor. Barış Kılıç’ın Ömer Ünal karakteriyle topladığı beğeni, dizinin popülerliğine katkıda bulunuyor.

Exit mobile version