Başarılı “Bambaşka Biri” Dizisinin Meksika Yolculuğu

Başarılı "Bambaşka Biri" Dizisinin Meksika Yolculuğu

FOX’un yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olan “Bambaşka Biri”, uluslararası bir yolculuğa çıkıyor.

FOX’un İddialı Yapımı “Bambaşka Biri” Meksika’da

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi, Latin Amerika ve ABD Hispanik pazarının en büyük içerik fuarı olan MIP Cancun’da yer alacak. 14-17 Kasım tarihleri arasında Meksika’da düzenlenecek bu fuarda, dizi yurt dışındaki yapım şirketleri ve platformlara tanıtılacak.

Cannes’daki Başarının Ardından Meksika’da Yeni Bir Adım

Dizi, geçtiğimiz ay Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarında da yer almış ve büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Hande Erçel ve Burak Deniz adına düzenlenen özel etkinlikte, ünlü oyuncular yurt dışındaki seyircilerin sorularını yanıtlamışlardı. Bu başarı, dizinin Meksika’daki etkinliklerde nasıl bir ilgi göreceği konusunda beklentileri artırıyor.

Uluslararası Alanda Yükselen Popülarite

“Bambaşka Biri”, TIMS&B Productions tarafından üretiliyor ve bölüm başına 500 bin dolarlık bir satışla 20 ülkeye satıldığı bildiriliyor. Rusya’da yayın yapan “Kinopoisk” ve “IVI” isimli, ülkenin en önemli iki dijital platformunda da yayınlanacak olan dizi, Deadline Hollywood’un “Global Breakouts” köşesinde de yer almıştı. Bu gelişmeler, “Bambaşka Biri”nin uluslararası alanda artan popülaritesini gösteriyor ve dizinin gelecekteki başarıları için umut verici işaretler taşıyor.

Exit mobile version