Başka Türlü Aşk’a sürpriz isim! Başka Türlü Aşk’ın konusu ne, kimler oynuyor?

Başka Türlü Aşk’a sürpriz isim! Başka Türlü Aşk’ın konusu ne, kimler oynuyor? Caner Topçu ile Özge Yağız’ı buluşturan “Başka Türlü Aşk” filminin çekimleri tamamlanmak üzere. Caner Topçu ile Özge Yağız’ı buluşturan Başka Türlü Aşk filminin son çekimleri yapılıyor. Tolga Afşin Kaya’nın yapımcılığı üstlendiği “Başka Türlü Aşk” filmini Hande Türkel yönetiyor.

Başka Türlü Aşk’a sürpriz isim!

Mehmet İlker Altınay ve Ümit Anaç’ın yazdığı filmde Caner Topçu fanatik Fenerbahçeli Cemil’i, Özge Yağız da kız arkadaşı Dilek’i oynuyor. “Başka Türlü Aşk”ta ayrıca Fenerbahçe tribünlerinin sevdiği bir isim Pepe Metin’e de rol verildi. Gerçek adı Mehdi Özmen olan Pepe Metin filmde kendisini oynadı.

Başka Türlü Aşk Filmi Konusu

Duy Beni dizisi başrolü Caner Topçu ile Baba dizisi oyuncusu Özge Yağız  dizilerinin final yapmasının ardından aynı filmde buluştu. İki başarılı oyuncunun yer alacağı Başka Türlü Aşk filminde Dilek ve Cemil’in aşk hikayesi yer alıyor. Cemil fanatik bir Fenerbahçeli. Her maçı tribünden izleyen fanatik Fenerbahçeli Cemil’in karşısına Dilek çıkınca hayatı değişiyor. Dilek ise futboldan nefret eden genç bir kadın. Sonrasında birbirlerini tanıdıkça aşk bacayı sardıkça ikisinin de hayatı değişecek.

Caner Topçu

Caner Topçu Başka Türlü Aşk filmi erkek başrol oyuncusu oldu. Duy Beni dizisindeki performansı ile kendine hayran bırakan oyuncu yeni filminde de bu başarısını sürdürecektir. Caner Topçu Başka Türlü Aşk filminde Cemil rolündedir. Cemil fanatik Fenerbahçe tribüncüsüdür. Cemil Dilek ile karşılaşınca iki sevda arasında kalır.

Caner Topçu 1997 İstanbul doğumludur. Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi aldı. Bir kaç tiyatro sahnesinde yer aldı. İlk kez 2015 yılında Bilinçsizler isimli sinema filmiyle kamera karşısına geçti. Nöbet, Barbaroslar Akdenizin Kılıcı, Evrensel Döngü ve Duy Beni dizi filmlerinde rol aldı.  Caner Topçu sosyal medya hesabı @canrtopcu

Başka Türlü Aşk'a sürpriz isim! Başka Türlü Aşk'ın konusu ne, kimler oynuyor?

Özge Yağız- Dilek

Özge Yağız Baba dizisinin final yapmasının ardından yeni filmi ile el sıkıştı. Başka Türlü Aşk filmi kadın başrolü olan Özge Yağız dizi de Dilek rolündedir. Dilek futboldan nefret eden bir kadındır. Cemil’le tanışmasının ardından onun Fenerbahçe’ye olan bağlılığından etkilenir ve duyguları değişir.

Özge Yağız 1997 İstanbul doğumludur. Oyunculuk dışındaki mesleği Diyetisyenliktir. İlk kez 2016 yılında Adın Sen Koy dizisinde rol aldı. Sonrasında Yemin dizisinde başrolde yer aldı. Sol Yanım, İçimizden Biri, Baba, Çekiç ve Gül dizi filmlerinde de yer aldı. Özge Yağız sosyal medya hesabı @ozgeyagizz

 

Exit mobile version