Benim Güzel Ailem 2. bölüm özeti ve fragman

Benim Güzel Ailem 2. bölüm özeti ve fragman

Benim Güzel Ailem 2. bölüm özetinde neler var? “Benim Güzel Ailem” adlı dizi, ikinci bölümüyle 5 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak. Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor ve aile sıcaklığını yansıtan konularıyla üç kuşağı bir araya getiriyor. İlk bölümde izleyicileri ekranlara bağlayan dizi, ikinci bölümünde de sıcacık bir hikaye sunacak.

Benim Güzel Ailem 2. bölüm özeti

İkinci bölümde, Akyol ailesinin büyükleri çocuklarının evlilikleriyle ilgili sorunlarla uğraşırken, evin küçük kızı Damla da evlilik telaşına girer. Aile büyükleri, çocuklarının evliliklerindeki sorunları çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi büyük bir şok yaratır. Aile bireyleri, Damla’yı bu kararından vazgeçirmeye çalışırken, aynı zamanda durumun sebebini öğrenmeye çalışır.

İkinci bölüm de güldüren ve aile sıcaklığını yansıtan konularla dolu olacak ve izleyicileri ekrana kilitleyecek.

“Benim Güzel Ailem” 5 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yönetmen ve oyuncu kadrosu

Dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlenirken, senaryosunu Baykut Badem kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Utku Çoskun, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor.

Exit mobile version