Benim Güzel Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanını izle

Benim Güzel Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanını izle

Benim Güzel Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanını izle. TRT’nin yeni ve dikkat çeken dizisi “Benim Güzel Ailem”, zengin oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı ve şimdiden izleyiciler arasında büyük bir merak konusu oldu.

Benim Güzel Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanı

“Benim Güzel Ailem” ilk bölümünde, Canan’ın Rasim’i aile fertlerinin neşe içinde yaşadığına ve hiçbir sorunlarının olmadığına ikna etmeye çalıştığına şahit olduk. Ancak Akyol ailesinin durumu pek öyle değildi. Derya, Nedim’den ayrılmaya karar verirken, Öznur’un evin satılmasını kabullenemeyerek baba ocağına dönmesi aileyi sarsmıştır. Bu süreçte, terapist olan Kaan ve Öznur, giderek kendilerinin de terapist desteğine ihtiyaç duyacakları bir durumla karşı karşıya kalmışlardır.

Ailenin küçük kızı, ateş bacayı sarmışken, Akyol ailesi, yaşadıkları tüm bu sorunlar yetmiyormuş gibi bir de evlilik telaşına düşmüştür. Tüm bu olaylar, aileyi bir yangın yerine döndürmüştür.

Dizide, Rasim karakterine Erdal Özyağcılar, Canan karakterine ise Seray Gözler hayat veriyor. Ferdi karakteri ise Onur Buldu tarafından canlandırılıyor. Akyol ailesinin küçük kızı Damla’yı ise genç yetenek Sera Pirinç canlandırıyor.

Peki, “Benim Güzel Ailem” dizisinin merakla beklenen ikinci bölümünde neler yaşanacak? İzleyicilerin bu soruya yanıt aradığı bu dönemde, ikinci bölümün fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da bir başka önemli soru.

“Benim Güzel Ailem”, her çarşamba saat 20.00’de TRT1’de ekran serüvenine devam ediyor. İzleyiciler, ailenin yaşayacağı yeni olayları ve nasıl bir yol izleyeceklerini merakla bekliyor.

Exit mobile version