Bergüzar Korel Kanlı Yayın dizisiyle gündem! Oyuncuları belli oldu

Bergüzar Korel Kanlı Yayın dizisiyle gündem! Oyuncuları belli oldu

Bergüzar Korel’ın “Kanlı Yayın” dizisinde eşine hayat verecek olan oyuncu Serkan Altunorak oldu. Bergüzar Korel, “On Saniye” filminin çekimlerini tamamladıktan sonra hızlı bir dönüş yaparak “Kanlı Yayın” adlı dijital dizinin çekimlerine başlayacak.

“Kanlı Yayın” dizisi, Can Ulkay’ın yönetmenliğinde OGM Pictures tarafından hazırlanacak ve Prime Video platformunda yayınlanacak. Bergüzar Korel, dizide Neslihan Turhan karakterine hayat verecek ve aynı zamanda komiser Nejat’ın arkadaşı olacak. Komiser Nejat rolünü ise Caner Cindoruk üstlenecek.

Serkan Altunorak da başrolde

Dizide Neslihan Turhan’ın eşi olan Vural karakteri ise Serkan Altunorak tarafından canlandırılacak. Serkan Altunorak ve Caner Cindoruk daha önce Selimiye’de çekilen “Maviye Sürgün” dizisinde birlikte başrolü paylaşmışlardı.

Dizi, Leyla adlı genç kızın cesedini üç arkadaşının gömdüğü sahnelerle başlayacak ve olaylar bu noktadan sonra gelişecek. “Kanlı Yayın” dizisi merakla beklenen bir yapım olup, Bergüzar Korel ve diğer oyuncuların performanslarıyla dikkat çekeceği düşünülmektedir.

Exit mobile version