Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Ünlü oyuncular Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İşte hayranlarını da sevindiren o mutlu haberin detayları.

Ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, geçen yıl evlendikten sonra şimdi de bebek beklediklerini duyurarak hayranlarını sevindirdi. Bu mutlu haberin ardından, çift bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı: Bir kız bebek bekliyorlar.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın Mutlu Haberi

Ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, bebek beklediklerini duyurduktan sonra, şimdi de bebeklerinin cinsiyetini açıkladılar. Çift, mutlu haberlerini paylaşarak, bir kız bebek beklediklerini belirtti.

Yıldız Çağrı Atiksoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kız bebemiz geliyor. Allah’ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun” ifadelerini kullandı. Atiksoy, annesinin ve eşi Berk Oktay’ın dualarına güvendiğini ve bu duaların kabul olacağını bildiğini dile getirdi.

Berk Oktay’ın Duygusal Mesajı

Berk Oktay ise pembe balonlarla çekilen bir fotoğrafın altına, “Eşim, kızım ve oğlum… Benim güzel ailem” yazarak, ailesine olan sevgisini ve heyecanını ifade etti.

Bu mutlu haber, çiftin hayranları ve takipçileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın bu özel anlarını paylaşmaları, onların hayatlarındaki bu mutlu döneme tanıklık etme fırsatı sunuyor.

Exit mobile version