Berna Üçkaleler Yürek Çıkmazı dizi kadrosuna dahil oldu! Berna Üçkaleler kimdir?

Berna Üçkaleler Yürek Çıkmazı dizi kadrosuna dahil oldu! Berna Üçkaleler kimdir? Yürek Çıkmazı dizisi bu sezon TRT’nin en sevilen işlerinin başında geliyor. Serdar Gözelekli’nin yönettiği Gold Film imzalı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. Berna Üçkaleler sevilen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Berna Üçkaleler Yürek Çıkmazı dizi kadrosuna dahil oldu!

TRT 1’in yeni yapımları arasında yer alan Yürek Çıkmazı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Berna Üçkaleler, aile içi şiddete ayna tutan dizide Psikolog Şermin rolüne hayat verecek. Güzel oyuncu “Yürek Çıkmazı”na 13. bölümde katılıyor.

Berna Üçkaleler Yürek Çıkmazı dizi kadrosuna dahil oldu! Berna Üçkaleler kimdir?

Berna Üçkaleler kimdir?

Berna Üçkaleler, 27.05.1987’li olan bir bayan oyuncudur.Bir çok alanda görmüş olduğumuz oyuncu güzel bir dış görünüşe sahiptir.Merak edenler olabilir o yüzden açıklayalım oyuncunun boyu 1.70 cm ve kilosu ise 57 civarındadır.Ünlü oyuncu çeşitli eğitimler almış ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu burada Spor Akademisini bitirmiştir.Ardından ise istemiş olduğu meslek olan oyunculuk ile ilgili hazırlıklar yapmış ve bazı yerlere yazılarak burada oyunculuk eğitimi görmüştür.Yazılmış olduğu ilk yer 3 Mota Oyunculuk Akademisidir.

Ardından ise Craft’a yazılarak burada iyice oyunculuğa hazır olduğunu göstermiştir. Reklamlarda da yer alan olan oyuncu ilk olarak Sana reklamında ardından ise Garnier reklamında oynamıştır.İkiside son derece tanınmış firmalardır. 2014’de ilk olarak Kaçak Gelinler isimli dizide görmüş olduğumuz oyuncu ardından ise Paramparça’da rol almıştır.Paramparça dizisinde toplam 2 sezon oynayan oyuncu ardından ise Recep İvedik 4’de yer almıştır. 2016 tarihinle beraber hem Adını Sen Koy isimli dizide ve Berzah Cin Alemi adındaki filmde rol almıştır.

Berna Üçkaleler’in İnstagram hesabı için tıklayın…

Berna Üçkaleler Oynadığı Diziler ve Filmler

2014 – Kaçak Gelinler

2014 – Paramparça

2014 – Recep İvedik 4 (Film)

2016 – Adını Sen Koy

2016 – Berzah Cin Alemi (Film)

2018 – Ev Kira Semt Bizim (Film)

2018 – Hıçkırık

 

Exit mobile version