“Bihter” Filminin Galasında Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasındaki Buzlar Eridi

"Bihter" Filminin Galasında Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasındaki Buzlar Eridi

Prime Video’da izleyici ile buluşan “Bihter” filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Halit Ziya Uşaklıgil’in “Aşk-ı Memnu” eserinden uyarlanan ve Caner Alper ile Mehmet Binay yönetmenliğindeki filmde, Bihter rolünü üstlenen Farah Zeynep Abdullah ile Firdevs Hanım karakterini canlandıran Hande Ataizi’nin sette yaşadıkları gerilim, galanın da merak konusu olmuştu.

“Bihter” Filminin Galasında Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasındaki Buzlar Eridi

Gala gecesi, iki ünlü ismin yan yana gelip gelmeyeceği sorusunu da beraberinde getirdi. Ancak kamera karşısında samimi bir kucaklaşma sergileyen Abdullah ve Ataizi, tüm söylentilere son verdi.

Hande Ataizi’nin Barış Açıklaması

Hande Ataizi, “Biz küsmedik ki! Galada göreceksiniz zaten dedim… Bu film bana ilk geldiğinde Farah en sevdiğim oyuncu olduğu için mutlu oldum. Biz filmde iyi bir ikili olduk. Çok güzel bir şey yaptık.” diyerek, filmin ve çalışma sürecinin kendisi için önemini vurguladı.

Farah Zeynep Abdullah’ın Tepkisi

Farah Zeynep Abdullah ise, sette yaşananların bir savaş değil, yaratıcı bir sürecin parçası olduğunu belirtti. Oyuncu, “Bir şey olmuş da onu anlatmamız gerekiyor” şeklinde konuşarak, yaşananların normal bir çalışma sürecinin hassasiyetleri olduğuna dikkat çekti.

Ortaya Çıkan Güzel İşin Altını Çizen Ataizi

Hande Ataizi ise, “Yaratım aşamasında tartışarak rollerimizi çıkardık. Bu bir kavga değil, herkes çok hassas davranıyor. Bizim versiyon versiyonu çektiğimiz çok sahneler oldu ve gerçekten de bunun faydasını gördük” diyerek, yaşanan sürecin yaratıcı bir işbirliği olduğunu ve sonucunda başarılı bir işin ortaya çıktığını anlattı.

Bu gelişmeler ışığında, “Bihter” filminin galası sadece bir film tanıtımı olmanın ötesinde, sanatçıların bir araya gelerek yaratıcılıklarını ve profesyonelliklerini sergiledikleri bir buluşma noktası haline geldi. İki başarılı oyuncunun arasındaki buzların erimesi, hem hayranlarını hem de sinema sektörünü memnun etti​​​​.

Exit mobile version