Bilecik’te Melek Mosso konserinde izdiham oldu

Bilecik'te Melek Mosso konserinde izdiham oldu

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı oradaki konserde Melek Mosso Bileciklilerle buluşurken, halkın alana sığmadı.
Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Melek Mosso’yu, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, siyasi parti il ​​ve ilçe başkanları ile çok sayıda Bilecikli izledi. Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, yaşadıklarılerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak teşekkür etti.
19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadıkları için mutlu olduğunu kaydeden Subaşı, “Sağ olsunlar sanatçımız ve ekibi Bilecik’e güzel enerjileriyle renk kattılar. 19 Mayıs Bayramı coşkumuz arttı. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” mesajı kullandı.
Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı Melek Mosso’ya, Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresini hediye ederken, Milletvekili Yaşar Tüzün de sanatçıya çiçek takdim etti.
Bilecik’te olduğu için mutlu olduğunu belirten Şarkıcı Melek Mosso, Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Exit mobile version