Binnur Kaya, “Yalı Çapkını” Dizisine Dahil Oldu

Binnur Kaya, "Yalı Çapkını" Dizisine Dahil Oldu

Ülkemizin yetenekli oyuncularından Binnur Kaya, yeni bir projede yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Binnur Kaya, yakın zamanda Necmi Sancak’ın yazdığı “Ayşe” filminin çekimlerini tamamladı. Bu özel projede gösterdiği performansla izleyicilerin beğenisini kazanan Kaya, “Öyle unutulmaz bir yolculuktu ki… Yol güzeldi, yolcular güzeldi… Her şey bize eşlik etti; gökyüzü, yıldızlar, gündüz, gece, hayvanlar, yollar… Teşekkür ederim hepsine… Kalbimden…♥️🧿♥️” şeklinde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Binnur Kaya “Yalı Çapkını” Dizisine Katıldı

Binnur Kaya, OGM Pictures’ın “Yalı Çapkını” dizisinden teklif aldı. Bu teklif, Kaya’nın “Kırmızı Oda”da beraber çalıştığı OGM Pictures ile olan ilişkisinin devam ettiğini gösteriyor. Kulislerden gelen bilgilere göre Kaya, dizide Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) kızı rolü için teklif almış ve ekibe dahil olmuş. Dizi ekibi, yakın zamanda okuma provası yapacak ve 19 Ağustos gibi sete çıkılması planlanıyor.

Binnur Kaya Kimdir?

Binnur Kaya, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen yüzlerinden biridir. Birçok başarılı projede yer alan Kaya, özellikle dram ve komedi türündeki rolleriyle tanınır. Yeteneği ve doğal oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Kaya, kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülmüştür.

Exit mobile version