Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı izle! Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı seyret !

Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı izle! Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı seyret! Ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı bugün 20. bölümü ile ATV’de olacak. Dizinin bitiminin ardından 21. bölüm fragmanı çıktı mı merak ediliyor. Peki, Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı izle!

Bir Küçük Gün Işığı, NG Medya imzalı, ilk bölümü 5 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ın kaleme aldığı, başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay’ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanınca aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı izle…

Bir Küçük Gün Işığı 21. bölüm fragmanı izle! Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı seyret !

Bİr Küçük Gün Işığı konusu nedir?

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı “Bir Küçük Gün Işığı” dizi; Büyük aşk yaşadığı eşinin ani bir trafik kazasında kaybetmesinin ardından hayatında bambaşka sırlar olduğunu öğrenen kadının hayat hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif, Hiç tanımadığı bir kız çocuğunun nüfusa kendisi ve ölen eşi adına kaydedildiğini öğrenmesiyle hayatı alt üst olur.Her şeye yeniden başlamak zorunda kalan genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik şekilde kesişir. Asıl gizem, eşi Hakan ile gittikleri romantik İtalya turunda tam yanında duran ve o zamanlar hiç tanımadığı adamın, eşi öldükten sonra hayatına girmesi… Bu sefer her şey daha da karışır. Fırat, Elif’e en zor günlerinde destek olan kişi olarak hikaye de konumlanıyor. Ancak aslında büyük sırrın en önemli parçası olduğu da sonra ortaya çıkacak!

Exit mobile version