Bir Küçük Gün Işığı yen bölüm fragmanı izle! ATV Youtube Bir Küçük Gün Işığı son bölüm tanıtım fragmanı izle

Bir Küçük Gün Işığı yen bölüm fragmanı izle! ATV Youtube Bir Küçük Gün Işığı son bölüm tanıtım fragmanı izle

Bir Küçük Gün Işığı yen bölüm fragmanı izle! ATV Youtube Bir Küçük Gün Işığı son bölüm tanıtım fragmanı izle. Başrollerinde Seray Kaya ile Berk Oktay’ın yer adlığı Bir Küçük Gün Işığı, son olarak 28. bölümüyle ekrana geldi.

Bir Küçük Gün Işığı yen bölüm fragmanı izle

Diziseverlerin hayranlıkla takip ettiği Bir Küçük Gün Işığı, dün akşamki bölümüyle de izleyenlerden tam not aldı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜM FRAGAMNI İÇİN TIKLAYINIZ…

Bir Küçük Gün Işığı 28. Bölüm Özeti

Cemil’in vefatı ile Fırat paramparça olur. Dila ise üzüntüsünü öfkesiyle birleştirip babasının ölümünden Ümran’ı sorumlu tutar. Ümran cenazeden gelir gelmez Cemil’i zehirlediği bitkiyi kaldırıp atar. Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını Fırat’a söyler. Ama Ümran da boş durmaz ve Yasemin’in aslında Feraye’ye çalıştığını açıklar. Ümran bitkiden de Yasemin’in iddiasından da kurtulduğu sırada Cemil’in avukatı vasiyetini açıklamak için geleceğini haber verir. Artık Ümran’ın tek bir hedefi vardır. Ne olursa olsun o vasiyeti Fırat’ın bilmemesi ve öz babasının Cemil olmadığını öğrenmemesi için elinden geleni yapacaktır. Ama Elif, Ümran’ın, Fırat vasiyeti öğrenmesin diye uğraştığını anlar ve Ümran’ın tüm planlarını altüst etmeye hazırdır.

Exit mobile version