Biz Kimden Kaçıyorduk Anne uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 2. sezon olacak mı?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 2. sezon olacak mı? Başrollerinde Melisa Sözen ile Eylül Tumbar’ın olduğu Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Netflix’te yayınlandı. Kısa sürede büyük ilgi gören dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, toplam 7 bölümden oluşuyor. Büyük bir beğeniyle takip eidlen dizinin oyuncu kadrosunda Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Eylül Tumbar, Başak Daşman, Meriç Rakalar, Emrah Kolukısa, Kubilay Tunçer, Birand Tunca, Alper Çankaya, Hakan Emre Ünal gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 2. sezon olacak mı?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi Perihan Mağden’in aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 2. sezon olacak mı?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 2. sezonu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Netflix resmi bir açıklama yaptığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Netflix yapımı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizi, sıklıkla turistik bölgelerde geçiyor. Genellikle en lüks otellerde kalan anne ve kızı karşılarına çıkan tehditlerle baş etmeye çalışıyor. Bir yanda ise geçmişlerinin üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanmaktadır.

Exit mobile version