Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin 2. sezonu çekilecek mi?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin 2. sezonu çekilecek mi?  “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisi Netflix’in son dönemde en çok beğenilen yerli içeriklerinin başında geldi. Gökçen Usta ve Umut Aral’ın yönettiği, Erhan Kurtulan’ın yazdığı 7 bölümlük dizi Perihan Mağden’in aynı adlı eserinden uyarlandı. Diziyi izleyenler 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceğini merak etti.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin 2. sezonu çekilecek mi?

Kitap uyarlaması olan diziyi bir sezon olarak planladıklarını belirten 1441 Productions’ın patronu İrfan Şahin “Şimdilik 2. sezon için bir planımız yok” dedi. “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinin Kapadokya ve Antalya’da çekilen görüntüleri de çok beğenildi. Dizinin görüntü yönetmenliğine Gözde Koyuncu ve Burak Kambir imza attı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin 2. sezonu çekilecek mi?

Hikaye özeti

İlk iki bölümde, anne ve kızının kaçış hikayesinin başlangıçlarını izleyeceğiz. Anne ve kızı Bambi, kimseye güvenemeyen ve hayatları boyunca birilerinden kaçan iki kişi olarak tanıtılacak. Annelerinin geçmişte yaşadığı travmaların etkisi altında kalan Bambi, annesinin her dediğini sorgusuz sualsiz kabul ediyor ve onunla birlikte kaçmaya devam ediyor.

Üçüncü bölümde ise anne ve kızının kaçtıkları kişilerin kim olduğu ortaya çıkmaya başlayacak. Anne ve kızının kaçtıkları kişilerin aslında ölü olduğu ve artık kimseden kaçmalarına gerek olmadığı ortaya çıkacak. Ancak anne kızı Bambi’yi korkutmak ve kontrolünü üzerinde tutmak için yıllardır ona ölülerin peşlerinde olduğunu söyleyerek kandırmış. Bambi ise annesine sorgusuz sualsiz inandığı için bunu fark edememiş.

Dördüncü ve beşinci bölümde ise anne ve kızının kaçtıkları kişilerin kimliği ortaya çıkmaya devam edecek. Bambi artık anne söylediklerine inanmamaya başlayacak ve gerçekleri öğrenmek için kendi araştırmasını yapacak. Annesinin kendisini yıllardır kandırdığını fark eden Bambi, artık annesiyle birlikte kaçmayı reddedecek ve kendi bağımsız hayatına başlamak isteyecek.

Altıncı ve yedinci bölümde ise Bambi’nin annesinden bağımsızlaşma süreci ve mücadelesi izlenecek. Annesi tarafından korkutularak kontrol altında tutulan Bambi, artık özgürlüğüne kavuşmak istiyor. Ancak annesi buna izin vermeyecek ve Bambi’yi tehdit etmeye devam edecek. Bambi ise artık korkmuyor ve annesinin kendisini kontrol etmesine izin vermeyecek.

Sekizinci ve son bölümde ise Bambi’nin annesinden bağımsız bir hayata başladığını göreceğiz. Artık kimseden kaçmayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen Bambi, geçmişte annesi tarafından yaşattığı travmaların etkisinden kurtulmayı başarmış olacak. Annesiyle ilişkisini tamamen kesmiş olan Bambi, özgür ve mutlu bir şekilde hayatına devam edecek.

Exit mobile version