Blutv dizisi Prens konusu ne? Oyuncuları kimler?

Blutv dizisi Prens konusu ne? Oyuncuları kimler?

Blutv dizisi Prens konusu ne? Oyuncuları kimler? BluTV’nin yeni dizisi “Prens” için büyük bir lansman etkinliği düzenlendi. Dizi, tarihi imparatorluklara komediyle yaklaşan bir yapım ve 16 Haziran tarihinde BluTV’de yayınlanmaya başlayacak. Ünlü isimlerin katıldığı lansman gecesinde oyuncular duygularını paylaştı. Yönetmen Bülent İşbilen, senaryo ve kadroyla çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Dizinin temel karakteri olan Prens, Giray Altınok’un sosyal medyada yarattığı bir karakterdi. Dizi için mükemmel bir kadroyla çalıştıklarını ifade eden Altınok, Cem Yılmaz’ın da fragmanı izleyerek beğendiğini söyledi. Lansmanda diğer oyuncular da projeye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Dizi, dijital platformların sunduğu imkanlarla çekilen komedi işlerinin başarılı bir örneği olarak ön plana çıkıyor. “Prens”, 16 Haziran’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Blutv dizisi Prens konusu ne?

Bongomia krallığı, Kral Thun’un beklenmedik ve şüpheli ölümüyle sarsılır. Bu trajik olayın ardından, hiç kimsenin ciddiye almadığı ve hatta ailesinin bile ismini bile anmaktan çekindiği biri olan Prens, tahta geçmek zorunda kalır. Prens’in tahta geçmesiyle birlikte, karmaşık bir hikaye başlar.

Prens, üvey annesi, yengesi ve hain amcasıyla karşı karşıya gelir. Tahtı koruma mücadelesi verirken, entrikalar, ihanetler ve tehlikelerle dolu bir dünyaya adım atar. Yakın çevresindeki güç oyunları ve taht kavgalarıyla mücadele ederken, gerçek kimliğini ve liderlik yeteneklerini keşfetmek zorunda kalır.

Dizi için lansman yapıldı

BluTV’nin yeni dizisi “Prens” için büyük bir lansman etkinliği düzenlendi. Dizi, tarihi imparatorluklara komediyle yaklaşan bir yapım ve 16 Haziran tarihinde BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

Ünlü isimlerin katıldığı lansman gecesinde oyuncular duygularını paylaştı. Yönetmen Bülent İşbilen, senaryo ve kadroyla çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Dizinin temel karakteri olan Prens, Giray Altınok’un sosyal medyada yarattığı bir karakterdi.

Dizi için mükemmel bir kadroyla çalıştıklarını ifade eden Altınok, Cem Yılmaz’ın da fragmanı izleyerek beğendiğini söyledi. Lansmanda diğer oyuncular da projeye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Dizi, dijital platformların sunduğu imkanlarla çekilen komedi işlerinin başarılı bir örneği olarak ön plana çıkıyor. “Prens”, 16 Haziran’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Exit mobile version