Britney Spears ile basketbolcu Wembanyama arasında ‘tokat’ krizi

Britney Spears ile basketbolcu Wembanyama arasında 'tokat' krizi

Britney Spears’ın sosyal medya gönderisine göre, bir restoranda Wembanyama’nın güvenlik görevlisi tarafından tokatlandı. Spears, bu hikayeyi paylaşmanın, kamuoyunun gözü önündeki ünlü insanlara örnek olmanın ve herkesi, tüm insanlara saygılı davranmaya teşvik etmenin önemli olduğunu belirtti.

Olay, Las Vegas’taki Aria Resort & Casino’da bir restoranda gerçekleşti. Spears, Wembanyama ile fotoğraf çekilmek için ona yaklaştı ve dikkatini çekmek için sırtına ve omzuna dokunduğu iddia edildi. Bunun üzerine, Wembanyama’nın güvenlik ekibinden bir üyenin Spears’a tokat attığı ve onun düşüp gözlüklerini kırdığı belirtildi.

San Antonio Spurs’un güvenlik direktörü Damian Smith, daha sonra Spears’tan özür diledi. Spears, eşi Sam Asghari ve menajeri Cade Hudson ile birlikte restorandan hızla ayrıldı.

Spears’ın, darp suçlamasıyla polise başvurduğu ancak polis kaynaklarının güvenlik görevlisinin eyleminin savunma amaçlı bir refleks olduğunu ve cezai bir mesele olarak ele alınamayacağını söylediği bildirildi. Ertesi gün bir basın toplantısı düzenleyen Wembanyama, Spears’ın kalabalıkta kendisini “arkadan çektiğini” söyledi.

Instagram gönderisinde Spears, o gece başına gelenlere hazırlıklı olmadığını belirtti. Otelinde tanıdık bir sporcuyu gördüğünü ve ona yaklaşıp başarısından dolayı tebrik etmeye karar verdiğini ifade etti. Çevrenin çok gürültülü olduğunu ve dikkatini çekmek için omzuna dokunduğunu söyledi. Kendisini arkadan çektiği şeklindeki ifadeyi reddetti ve güvenlik görevlisinin kalabalığın önünde arkasına bakmadan yüzüne tokat attığını, bu durumun kendisini yere düşürdüğünü ve gözlüklerinin düştüğünü belirtti. Hikayeyi paylaşmanın, herkesi tüm insanlara saygılı davranmaya teşvik etmekte yardımcı olacağını düşündüğünü söyledi.

Exit mobile version