Bu Hafta 20 Ekim’de Vizyona Giren Filmler Hangileri?

20 Ekim’de vizyona giren filmler belli oldu. Türkiye’de bu hafta yeni filmler hangileri? Türkiye’deki sinema salonlarında 4 yerli ve toplamda 7 film sinemaseverlerle buluşacak. İşte bu hafta vizyona girecek filmler:

Yerli ve Yabancı Yapımlar

  1. Killers of the Flower Moon (Dolunay Katilleri): Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone’nin başrollerini paylaştığı film, 1920’lerde Oklahoma’da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem etkin olan FBI’ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.
  2. Saw X (Testere X): Ünlü korku serisi “Testere”nin yeni halkası, Jigsaw’un kendi yöntemleriyle bir intikamın peşine düşmesini anlatıyor.
  3. The Book of Solutions (Çözümler Kitabı): Michel Gondry’nin yönettiği ve Fransız yapımı bu film, yapımcıları ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu filmini teyzesinin evinde bitirmek zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor.
  4. Serçenin Gözyaşı: Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın yönettiği film, şiddet gördüğü eşinden kaçmaya çalıştığı sırada çıkan arbedede ateş alan silahla kocasını yaralamaktan yargılanan bir kadın ile onun davasını üstlenen avukatın hikayesini anlatıyor.

Bu Hafta 20 Ekim'de Vizyona Giren Filmler Hangileri?

Diğer Yerli Filmler

  1. Öğretmen: TRT ortak yapımı, Bilal Kalyoncu’nun yeni komedi filmi, Trabzon’un Çaykara ilçesine atanan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinin yansımalarını konu ediniyor.
  2. Her Şey Aşk İçin: Ahmet Kapucu’nun yönetmenliğini üstlendiği film, evlenmeye karar veren iki genç ile kızın babası arasında geçen olayları işliyor.
  3. İbi: Doğu Ekspresi’nin Gizemi: Sinan Ölmez’in animasyon filmi, ailesi ve arkadaşlarıyla Doğu Ekspresi ile Kars’a gitmek için yola çıkan İbi’nin, kötü bir masal kahramanına karşı arkadaşlarıyla verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Bu hafta vizyona girecek filmler oldukça çeşitli temalara sahip ve her zevke hitap ediyor gibi görünüyor.

Exit mobile version