Buğra Gülsoy’a “Ne Gemiler Yaktım” Dizisinden Teklifi mi?

Buğra Gülsoy'a "Ne Gemiler Yaktım" Dizisinden Teklifi mi?

Bu sezon peş peşe yeni projelerle adından söz ettiren başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, son olarak “Yaren Leylek” filminde önemli bir role imza attı. Filmde, Yaren adlı leylek ve balıkçı Adem’in hikayesi beyazperdeye aktarıldı. Bu filmde Gülsoy, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Seçkin Özdemir ve diğer birçok yetenekli oyuncuyla birlikte kamera karşısına geçti.

“Ne Gemiler Yaktım” Dizisinden Teklif

Buğra Gülsoy’a, Show TV’de yayınlanacak olan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinden bir teklif geldi. Dizide, Devrim Özkan’ın canlandıracağı Fidan karakterinin psikopat eşi olan Rutkay karakteri için Gülsoy ile görüşmeler yapıldı. Ancak Buğra Gülsoy’un bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. Oyuncunun daha sonrasında “Kopuk” adlı diziden gelen teklife de olumlu yanıt vermediği belirtildi.

Buğra Gülsoy’un Projeleri

Buğra Gülsoy, kariyerinde birçok başarılı projeye imza atmış bir oyuncu. Son dönemde aldığı teklifler ve katıldığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Ancak “Ne Gemiler Yaktım” ve “Kopuk” dizilerinden gelen tekliflere olumlu yanıt vermemesi, oyuncunun yeni projelerde neler yapacağı konusunda merak uyandırıyor.

Exit mobile version