Bülent İnal, Netflix’in Dizisinde Başrolde

Bülent İnal, Netflix'in Dizisinde Başrolde

2018’de Netflix’te yayınlanan İspanyol yapımı “Unauthorized Living”in yerli uyarlamasında Bülent İnal, Barbaros karakterini canlandıracak.

Bülent İnal, Netflix Dizisinde Başrolde

Birsen Altuntaş’ın web sitesinde yer alan makaleye göre, Bülent İnal, Netflix’in popüler suç draması “Unauthorized Living” dizisinin Türk uyarlamasında başrolü üstleniyor. Dizi, “Yetkisiz Bir Hayat” kod adıyla tv8 için çekilecek ve Acun Medya tarafından imzalanacak. Dizinin senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor.

“Yetkisiz Bir Hayat”ın Konusu ve Oyuncu Kadrosu

2018’de Netflix’te yayınlanan İspanyol yapımı “Unauthorized Living”in yerli uyarlamasında Bülent İnal, Barbaros karakterini canlandıracak. Dizinin orijinalinde, iş insanı görünümündeki Nemo Bandeira’nın (Coronado) aslında bir uyuşturucu baronu olduğu ve Alzheimer hastalığı teşhisi konulan Nemo’nun mirası için bir veliaht seçmeye karar verdiği anlatılıyor.

Dizinin Beklenen Yayını ve Etkisi

“Yetkisiz Bir Hayat”, Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahip olması beklenen bir yapım olarak dikkat çekiyor. Bülent İnal’ın başrolde olduğu bu uyarlamada, orijinal dizinin heyecan verici hikayesi Türk izleyicilerle buluşacak. Dizi, hem hikaye anlatımı hem de oyunculuk performansları açısından yüksek beklentiler yaratıyor.

Exit mobile version