Burcu Cavrar Ömer dizisinde Vicdan karakterine hayat verecek

Burcu Cavrar Ömer dizisinde Vicdan karakterine hayat verecek

“Ömer” dizisi, yeni sezonunda izleyicilerine sürprizlerle dolu bölümler sunmaya devam edecek. Burcu Cavrar’ın canlandıracağı Vicdan karakteri, dizinin dinamiklerini değiştirecek ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

“Ömer” Dizisine Yeni Oyuncu: Vicdan Rolü İçin Seçilen İsim Belli Oldu!

Star TV’nin Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ı başrollerde buluşturan dizisi “Ömer”, 2. sezon çekimlerine devam ediyor. Dizinin yeni sezonu için bir süredir “Vicdan” rolü için oyuncu arayışı sürüyordu. Bu arayış sonunda sonuçlandı ve “Ömer” dizisinin Vicdan karakterini canlandıracak isim belli oldu.

Yeni Sezonun Sürprizi: Burcu Cavrar

Ömer dizisinin 2. sezonunda Vicdan karakterini canlandıracak olan oyuncu, başarılı ve güzel oyuncu Burcu Cavrar oldu. Burcu Cavrar’ın canlandıracağı Vicdan karakteri, Tahir’in (Onur Bilge) gençlik aşkı olan bir şarkıcıdır. Vicdan, kızı Nilüfer ile birlikte gençlik yıllarının geçtiği mahalleye geri dönecek. Bu dönüş, mahallede büyük bir hareketliliğe neden olacak.

Burcu Cavrar, daha önce OGM Pictures’ın “Yüzyıllık Mucize” adlı dizisinde “Canan” karakterini canlandırmıştı. Ayrıca, Netflix’te Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı “Aşıklar Bayramı” filmindeki performansıyla da dikkat çekmişti.

Haberin kaynağı: sonvahadis.com

Exit mobile version