Burcu Özberk ile Günay Çoban arasında ince ‘reyting’ tartışması

Burcu Özberk ile Günay Çoban arasında ince 'reyting' tartışması

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Günay Çoban’ın eleştirilerine yanıt verdi! Ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere sessiz kalmadı. Tarkan’dan Sezen Aksu’ya kadar birçok ünlü sanatçının şarkılarının söz yazarı olan Günay Çoban, sosyal medya hesabından isim vermeden Burcu Özberk’i eleştirdi.

Günay Çoban’dan Eleştiri

Çoban, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: “Fan linci çekemiycem, o yüzden isim vermeden yazıyorum. Hanımefendinin birkaç ay önceki dizisi tutmadı. Hemen yeni bir diziye geçti, reytingler çakılınca o da kalkıyormuş. Dijitale film çekti o da tutmadı. Hiçbir işi tutmuyor ama her iş ilk buna gidiyormuş. Nasıl oluyor da oluyor? Kendisi ya ağır torpilli ya da günümüzün moda tabiriyle ‘yıldız haritası inanılmaz’ olduğu için fena ballı…”

Burcu Özberk’ten Yanıt

Bu eleştirilere karşı sessiz kalmayan Burcu Özberk, Günay Çoban’a yanıt verdi. Özberk’in verdiği yanıtta şu ifadeler oldukça dikkat çekiciydi:

“Keşke hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında kolayca klavye delikanlılığı yapamasanız. Keşke birazcık edepli olmayı bilseniz. Keşke burada sallamadan önce biraz araştırma yapsanız. Benim adıma çok güzel cevaplar verilmiş. Sevindim!”

Özberk’in Kariyeri

Burcu Özberk, kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer aldı. Hem dram hem de komedi türlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Özberk, yetenekli oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Eleştirilere rağmen, Özberk’in yeni projelerde yer alması ve izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Burcu Özberk, kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer aldı. “Şahin Tepesi”, “Afili Aşk” ve “Güneşi Beklerken” gibi popüler dizilerde başrol oynamıştır. Ayrıca “Küçük Kadınlar” ve “Aşk Yeniden” gibi projelerde de izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Eleştirilere rağmen, Özberk’in yeni projelerde yer alması ve izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version