Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız Ruhun Duymaz adlı yeni dizide buluşuyor

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız Ruhun Duymaz adlı yeni dizide buluşuyor

Fox’un yeni sezon projelerinden biri olan “Ruhun Duymaz” dizisi, O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği bir dizi olacak. Başrollerini Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın paylaşacağı dizi için cast çalışmaları tamamlandı. Dizide ayrıca Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ülkü Duru, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Mert Öner gibi isimlerin de rol alacağı söyleniyor. Gamze Doğanoğlu’nun da diziye katıldığı öğrenildi.

“Ruhun Duymaz” dizisinin çekimlerine Aytaç Çiçek’in yönetmenlik yapacağı ve Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu yazdığı bildirildi. Dizide uluslararası bir suç örgütünün izini süren ajan Onur’un hikayesi izleyicilere aktarılacak.

Dizinin çekimleri yakın bir zamanda başlayacak ve Fox ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor. “Ruhun Duymaz”ın heyecan verici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız Ruhun Duymaz dizisiyle gündemde

“Ruhun Duymaz” dizisi, Fox’un yeni sezon projeleri arasında merakla beklenen yapımlardan biri haline geldi. Başrollerini Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın üstleneceği dizi, seyircilere heyecan dolu bir ajan hikayesi sunmayı amaçlıyor. Uluslararası bir suç örgütünün peşinde koşan Onur karakteri, sürükleyici bir maceranın içine sürüklenerek izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak.

Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin başarısı ve diziye katılan Gamze Doğanoğlu gibi yeni isimlerin heyecan verici performanslarıyla “Ruhun Duymaz”, izleyicileri ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizi, Ayşe Üner Kutlu’nun başarılı senaryosuyla birleşerek seyircilere kaliteli bir yapım sunmayı amaçlıyor. “Ruhun Duymaz”, çekimlerinin başlamasıyla birlikte izleyicilerin dikkatini üzerine çekecek ve büyük bir heyecanla beklenen yapımlardan biri olacak.

Exit mobile version