Buse Meral Vermem Seni Ellere dizisinde çok mutlu

Buse Meral Vermem Seni Ellere dizisinde çok mutlu

atv’nin sevilen dizilerinden Vermem Seni Ellere, kısa sürede izleyicilerin sevgisini kazanmış bir yapım olarak pazar akşamlarına neşe katmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Buse Meral, rolüyle dikkatleri üzerine çekerek izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Zeliş karakterine hayat veren Meral, başrolün sorumluluğunu üstlenerek rolünün hakkını vermiştir. Ayrıca Emre Bey ile iyi bir partnerlik sergilemesi de dizinin başarısına katkıda bulunmuştur.

Buse Meral Vermem Seni Ellere dizisinde mutlu

Dizinin çekimleri Ordu’nun Çambaşı Yaylası’nda devam etmektedir. Buse Meral, Vermem Seni Ellere projesi için yaptığı bir açıklamada, mekanın güzelliğinden bahsederek, yeşilliklerin ve denizin bulunduğu bu ortamda kendisini çok huzurlu hissettiğini belirtmiştir.

Buse Meral ve Emre Bey ikilisi yaklaşık 4-5 yıldır birbirlerini tanımaktadır ve bu durum, dizide iyi bir partnerlik süreci yürütmelerine yardımcı olmuştur. Meral, Emre ile daha önce çalıştıklarını ve birbirlerine hızla alıştıklarını ifade etmiştir. Setteki herkesin tatlı ve uyumlu olduğunu ve çalışırken mutlu olduklarını da vurgulamıştır.

Buse Meral’in Vermem Seni Ellere dizisindeki performansı ve setteki huzurlu ortamı, izleyicilere diziye karşı daha da ilgi duymalarını sağlamaktadır.

Exit mobile version