Buse Terim giyim tarzıyla dikkatleri çekiyor

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, tarzıyla bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medya fenomeni olan Buse Terim, paylaşımlarıyla sürekli olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Giydiği elbiseler ve yeni şık tarzıyla dikkat çeken Buse Terim, iddialı seçimleriyle bazı eleştiriler de konu olud.

Fatih Terim’in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim, sık sık garip kombinleriyle gündem oluyor. Geçtiğimiz aylarda balon detaylı ayakkabılarıyla alay konusu olan fenomen, bu sefer de fermuar detaylı mini bir elbise tercih etti.

Buse Terim giyim tarzıyla dikkatleri çekiyor

2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile evlenen Buse Terim, 2016 yılında ilk kızı Nil’i ve 2018’de ikinci kızı Naz’ı kucağına almıştı. Bu süreçte aile hayatının yanı sıra sosyal medya fenomenliğiyle de adından söz ettiren Buse Terim, tarzıyla ve cesur tercihleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Buse Terim’in giyim tarzı, moda algısı ve kendine özgü stilleriyle eleştirileri üzerine çekmesi, onu daha da dikkat çekici bir figür haline getiriyor. Takipçileri, her paylaşımıyla Buse Terim’in tarzının ne olacağını merakla bekliyor ve bu tartışmalı kombinleriyle sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Exit mobile version