Çağatay Ulusoy’lu Kubra dizisine flaş isim dahil oldu!

Çağatay Ulusoy’lu Kubra dizisine flaş isim dahil oldu! Çağatay Ulusoy’un OGM Pictures imzalı yeni dizisi “Kubra”nın hazırlıkları sürüyor. Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi Taylan Biraderler yönetecek. Netflix’te ekrana gelecek dizide Büşra Develi ve Ahsen Eroğlu da rol alacak. Dizinin kadrosuna son olarak yeni bir oyuncu daha katıldı.

Çağatay Ulusoy’lu Kubra dizisine flaş isim dahil oldu!

Son olarak “Bihter” filminde “Nihat” rolü için adı geçen başarılı oyuncu Aytek Şayan, tercihini “Kubra” dizisinden yana kullandı. Şayan “Kubra”da Gökhan’ın (Çağatay Ulusoy) arkadaşı Serhat’a hayat verecek.

Aytek Şayan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kuzgun Ali kimdir? Ya da Ali Kuzgun kimdir? Kuzgun dizisinin karizmatik oyuncusu Ali’nin gerçek adı ne? Kim kimdir bölümümüzde Tiyatro ve dizi oyuncusu Aytek Şayan yaşamı ve biyografisi ile ilgili siz değerli okurlarımıza bilgiler sunacağız.

Aytek Şayan, 1 Ocak 1985 senesinde İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Bugün 34 yaşındadır. Eğitim yaşamına İzmir’de başladı. Lise öğrenimini bitirdiktan sonra üniversiteyi kazandı. Başladığı Veterinerlik fakültesini oyunculuk nedeni ile yarıda bıraktı. Ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne girdi. 2013 senesinde Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2014 senesinde Mezarsız Ölüler tiyatro oyunu ile seyircisinin karşısına geçti. Kameralarla tanışması da uzun sürmedi. Televizyon ekranları ile ilk defa 2017 senesinde İsimsizler adlı dizi ile merhaba dedi.

Çağatay Ulusoy'lu Kubra dizisine flaş isim dahil oldu!

Dizide 11 bölümde oynadı. Bir anda pek çok birinin beğenisini topladı. 2018 senesinde izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil oldu. 7 bölüm Lais kişiliğine hayat verdi. Bu karakterle de bir hayli önemli hedef kitlesi kazandı. 2019 senesinde Kuzgun dizisinde Ali kişiliğini canlandıran isim oldu. Bu rolü ile de bi hayli fazla beğeni topladı.

Aynı zamanda tiyatro kökenli olan kabiliyetli oyuncu Aytek Şayan Burcu Özberk, Amerikalı oyun yazarı Sam Shepard aracılığıyla kaleme alınan Aşk Aptalı tiyatrosunu Ankara Tatbikat Sahnesi’nde 2016 senesinde birlikte sahne aldılar. Bu tiyatro oyunu seyirciler aracılığıyla yüksek puan aldı. Aytek Şayan boyu 1.83 cm kilosu 73 ve burcu Kova. Aytek Şayan sevgilisi kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı? Başarılı oyuncu Aytek Şayan, Melisa Berberoğlu ile sevgilidir. Evliliği ve çocuğu olmamıştır. Yakışıklı oyuncu tiyatro, dizi ve ilerleyen tarihlerde sinema projeleri için çalışmalarını sürdürmektedir.

Aytek Şayan oynadığı Tiyatrolar

Salto 2018

Aşk Aptalı 2016

Woyzeck Masalı 2015

Mezarsız Ölüler 2014

 Aytek Şayan yer aldığı diziler

Kuzgun

(Ali) TV Dizisi 2019

Diriliş Ertuğrul 4. Sezon  (Lais) 2018 TV Dizisi

İsimsizler

(Bozan Erol) TV Dizisi 2017

Exit mobile version